Thomas Vermaelen met zijn wederhelft Polly Parsons.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Vermaelen met zijn wederhelft Polly Parsons. © RV

Thomas Vermaelen mag Japan eindelijk verlaten: “Ik lag meteen uit de WhatsAppgroep van de Duivels. Dat kwam toch even aan”

Rode DuivelsNot longer stuck in Japan. Twee interlandperiodes op rij moest hij noodgedwongen aan de andere kant van de wereld blijven. “Leuk is dat niet.” Maar een jaar na z’n laatste match voor de Rode Duivels is hij dus terug. Vandaar: Thomas Vermaelen (34) in extenso. “Ik vind de communicatie van Martínez super.”

6 reacties

 • Jan Van Hoofstat

  2 maanden geleden
  Beste Toon, die WhatsApp groep (met louter praktische info) is er alleen voor de mensen die onmiddelijk betrokken zijn bij de huidige selectie van de Rode Duivels, dat is dus een administratieve groep en geen uiting van samenhorigheid. De samenstelling ervan verandert immers bij elke selectie... Groeten, Jan
 • Obi Williams

  2 maanden geleden
  De communicatie is zogezegd top maar hij vliegt al direct uit hun elitair whatsapp groepje
 • Toon Schouteden

  2 maanden geleden
  “Ik lag meteen uit de WhatsAppgroep van de Duivels. Dat kwam toch even aan”... Voor mij géén teken van samenhorigheid; ik zou de eer aan mezelf houden en uit die groep (WhatsApp en levendig) blijven.
 • Gino Van Leuven

  2 maanden geleden
  Wat een droevige reacties hier. Alle respect voor Vermaelen, schitterende carrière en nog steeds niveau als hij speelt !
 • Kurt Neyens

  2 maanden geleden
  Het grootste talent in de verdediging aller tijde bij de RD. Heel veel tegenslag gekend, vaak gekwetst. Spijtig. Als hij meer geluk had gehad op dat vlak was hij de kapitein geweest en speelde hij bij Real in de basis. Vele mooie herinneringen aan hem. Ongenaakbaar, atletisch en positioneel van een andere wereld iedere keer als hij fit was. Ik vergeet nooit hoe hij als linksachter de tegenstander integraal naar de tegen overstaande cornervlag kon drukken. Fenomenaal. Polly is ook nie mis...
 1. Dag op dag 12 jaar geleden: Eden Hazard debuteert bij Rode Duivels met weergaloze dribbel
  Play
  Rode Duivels

  Dag op dag 12 jaar geleden: Eden Hazard debuteert bij Rode Duivels met weergaloze dribbel

  ‘t Is vandaag dag op dag 12 jaar geleden dat Eden Hazard debuteerde als Rode Duivel. Op 19 november 2008 kreeg hij in de oefenwedstrijd in Luxemburg (1-1) 21 minuutjes van toenmalig bondscoach René Vandereycken. De Duivels konden dan wel niet winnen van de voetbaldwerg - zó lang is het dus al geleden - maar de piepjonge Eden, 17 toen, liet zich wel meteen zien met een dribbel waarbij hij drie Luxemburgers reduceerde tot kegeltjes. Iets wat later ook nog vele andere verdedigers zou overkomen.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"