BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Thomas Meunier: “Het voetbal is er nog niet klaar voor om als homoseksuele speler uit de kast te komen”

Rode DuivelsEen duel tegen titelverdediger Portugal in de achtste finales, is het meest waarschijnlijke scenario voor de Rode Duivels. Maar Thomas Meunier vreest geen enkel land. “We zijn klaar voor elke tegenstander.”

15 reacties

 • Jean Emare

  3 maanden geleden
  Ik moet dit allemaal niet weten. Als ik de meeste voetballers zie rollen en knuffelen, lijkt wel de helft een strandjanet te zijn. I don't care. Wel benieuwd wanneer Ronaldo eindelijk uit de kast komt.
 • Ivan Smissen

  3 maanden geleden
  Toch flink van Hans Vanaken dat hij als eerste uit de kast komt!
 • Eric Servaes

  3 maanden geleden
  Waarom MOET je uit de kast komen ?? Maakt deel uit van de privacy en daar hebben anderen geen zaken mee. Homo of niet. Mag de persoon er nog zelf over beslissen ja !
 • erik vercammen

  3 maanden geleden
  De wereld is er klaar voor. Als je sterke persoonlijkheid bent moet dat kunnen. Kijk naar Gareth Thomas. Die kwam wel Pas uit de kast na zijn carrière maar maakte zichzelf enkel maar populairder door!
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Frankrijk heeft genoeg aan gelijk spel , Portugal moet winnen anders is het exit !
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening
  Play
  Rode Duivels
  6

  HIGHLIGHTS. Lukaku 2x genadeloos met rug naar doel, Witsel pikt goaltje mee na knappe Duivelse tekening

  Dramatische start van de Rode Duivels in Tallinn. Nauwelijks twee minuten waren er gespeeld in de Le Coq Arena of Thibaut Courtois kon al vissen. Aan de basis een risicovolle breedtepass van Saelemaekers op rechts naar Vanaken, die de bal wat te veel afwachtte waardoor Mattias Käit ertussen zat. De Est kon oprukken en vervolgens voorbij een wijkende Alderweireld perfect uithalen met een effectzwanger schot in de verste hoek. Courtois kansloos. Sneu voor zowel Saelemaekers als Vanaken, die net vanavond nog eens hun kans in de basis kregen.