BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Thomas Meunier: “Het voetbal is er nog niet klaar voor om als homoseksuele speler uit de kast te komen”

Rode DuivelsEen duel tegen titelverdediger Portugal in de achtste finales, is het meest waarschijnlijke scenario voor de Rode Duivels. Maar Thomas Meunier vreest geen enkel land. “We zijn klaar voor elke tegenstander.”

15 reacties

 • Jean Emare

  1 jaar geleden
  Ik moet dit allemaal niet weten. Als ik de meeste voetballers zie rollen en knuffelen, lijkt wel de helft een strandjanet te zijn. I don't care. Wel benieuwd wanneer Ronaldo eindelijk uit de kast komt.
 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Toch flink van Hans Vanaken dat hij als eerste uit de kast komt!
 • Eric Servaes

  1 jaar geleden
  Waarom MOET je uit de kast komen ?? Maakt deel uit van de privacy en daar hebben anderen geen zaken mee. Homo of niet. Mag de persoon er nog zelf over beslissen ja !
 • erik vercammen

  1 jaar geleden
  De wereld is er klaar voor. Als je sterke persoonlijkheid bent moet dat kunnen. Kijk naar Gareth Thomas. Die kwam wel Pas uit de kast na zijn carrière maar maakte zichzelf enkel maar populairder door!
 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Frankrijk heeft genoeg aan gelijk spel , Portugal moet winnen anders is het exit !
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvolgende nederlaag tegen land uit top tien
  Play
  Rode Duivels
  135

  “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvol­gen­de nederlaag tegen land uit top tien

  Opnieuw een nederlaag tegen Oranje. Al de vijfde wedstrijd op rij dat de Rode Duivels niet kunnen winnen tegen een land uit de top tien van de FIFA-ranking. Een teken aan de wand? “Het zegt natuurlijk wel iets: je bent geen top van de wereld meer”, concludeerde analist Jan Mulder, die meteen ook de reden aanduidde: “De grote aderlating? Hazard is niet meer Hazard.”