Thibaut Courtois past voor vierluik in Nations League, ook Jason Denayer huiswaarts

Rode DuivelsHet duimpje omhoog. Met permissie van de bondscoach mag Thibaut Courtois (30) dan toch vroegtijdig op vakantie vertrekken. De medische staf van de Rode Duivels neemt geen risico met zijn liesblessure. Tegen Oranje, Polen, Wales doet België het zonder de beste keeper ter wereld. Ook Jason Denayer laat het vierluik trouwens aan zich voorbij gaan.

46 reacties

 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Gelijk heeft hij. Deze wedstrijden zijn onbelangrijk, als hij maar fit is het voor het WK. Daar hebben we de beste keeper ter wereld wel echt nodig! Een pubalgie is niet om mee te lachen
 • Marcel Neutgens

  3 maanden geleden
  Bij een vroegtijdige uitschakeling op het WK zal hij deze blessure wel als excuus gaan aanvoeren.
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Dat tornooitje wordt gewoon iets voor diegenen die nog een plekje willen afdwingen.
 • Rudy Chalmet

  3 maanden geleden
  Tja , dat is zo als je bakken geld verdient , dan is zelfs spelen voor de eer van België er te veel aan !!! Vroeger zou men gevochten hebben om mee te doen , tegenwoordig ziet men het als een last om mee te doen , en wees eerlijk , bij de Duivels deed hij de ene flater na de andere !!!
 • Jos CRISTENS

  3 maanden geleden
  Hij heeft groot gelijk.
 1. Courtois heeft nood aan een break, maar hoe venijnig is pubalgie nu precies? “Alleen rust is niet genoeg”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Courtois heeft nood aan een break, maar hoe venijnig is pubalgie nu precies? “Alleen rust is niet genoeg”

  Thibaut Courtois mag op begrip rekenen dat hij het interlandvierluik liever skipt. Een pubalgie is een hardnekkige blessure die volgens sportartsen meer dan rust nodig heeft. “Thibaut wil zich verzekeren van het WK. Dan is nu het moment om dat aan te pakken. Een pubalgie vereist altijd een goede behandeling, zonder de juiste aanpak kan het een carrière doen stoppen.”