Aangeboden door Jupiler
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Koning Boudewijn Stadion
Volledig scherm
© Koning Boudewijn Stadion

Supporter jij voor de Rode Duivels? Deel jouw voetballiefde online met #JupilerRedInside en wie weet zit jij binnenkort op de tribune van het Koning Boudewijnstadion!

 1. “Hij liet uitschijnen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Duivels-opponent Zweden

  “Hij liet uitschij­nen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Dui­vels-opponent Zweden

  De Zweede nationale ploeg, vrijdag de tegenstander van de Rode Duivels, werd gisteren even opgeschrikt. Tijdens de training in de Friends Arena drong een man het stadion binnen. Volgens de politie sprak hij dreigende taal en volgens de veiligheidsmanager van de Zweede voetbalbond wilde hij zelfs doen uitschijnen dat hij een bom bij zich had. Een man van in de zestig werd intussen opgepakt.
 2. “Hij hoort bij de top drie in de Bundesliga”: wie is Koen Casteels, die zijn kans in doel krijgt tegen zijn tweede ‘thuisland’?
  PREMIUM
  3

  “Hij hoort bij de top drie in de Bundesliga”: wie is Koen Casteels, die zijn kans in doel krijgt tegen zijn tweede ‘thuisland’?

  Vier doelmannen uit hetzelfde geboortejaar bij de selectie van het Rode Duivels. De klas van 1992. Door de lichte blessure van Thibaut Courtois staat Koen Casteels straks in doel tegen Duitsland: “Ik heb niet het gevoel dat ik mij nog moet bewijzen in Duitsland.” Een voorstelling van de doelman, die op zijn negentiende België verliet voor Duitsland, mede door... Courtois.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.