Kevin De Bruyne scoort op het WK van 2018 tegen Brazilië.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne scoort op het WK van 2018 tegen Brazilië. © Photo News

Spelen Rode Duivels in 2024 tegen Brazilië en Argentinië in Nations League?

Nations LeagueSpelen de Rode Duivels binnenkort tegen Brazilië en Argentinië in de Nations League? Zbigniew Boniek, vicevoorzitter van de UEFA, vertelt aan Poolse media dat tien landen uit de CONMEBOL - de Zuid-Amerikaanse voetbalfederatie - vanaf 2024 zullen deelnemen aan het toernooi. Aan Reuters bevestigt UEFA de intenties, maar stelt het dat nog niets officieel is. 

8 reacties

 • fre cordier

  3 maanden geleden
  Dat zijn dan al 2 verliesmatchen.
 • Mario Roman

  5 maanden geleden
  Allée nog een tornooi extra. Alles voor extra geld.
 • Kevin Ferreira da cruz

  5 maanden geleden
  Dan zullen ze daar eerst moeten geraken 😅
 • Jeroen Vangeel

  5 maanden geleden
  Dus die nations league wordt een soort van mini wk? Als er maar geld te verdienen is
 • MARC VAN BUGGENHOUT

  5 maanden geleden
  De grote voetbalbobo's willen meer, altijd maar meer. Grootheidswaanzin en een vorm van discriminatie van de kleinere voetballanden. Van waar komen die bobo's hun inkomsten ? Uit een broodzak soms ?
 1. Hij verstaat zeven talen, de maand mei is ‘m goedgezind en hij heeft een liefde voor latinomuziek: 30 weetjes over de jarige Thibaut Courtois
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Hij verstaat zeven talen, de maand mei is ‘m goedgezind en hij heeft een liefde voor latinomu­ziek: 30 weetjes over de jarige Thibaut Courtois

  Feliz cumpleaños, Tibu; Gelukkige verjaardag, Thibaut! De twee achter zijn naam is weg. Vandaag wordt Thibaut Courtois dertig. Een kaap die wij vieren met 30 keer Courtois. We tellen van 1 tot 30. De 30 nummers van de nationale nummer één: 30 anekdotes of weetjes die u mogelijk nog niet wist over Courtois. Van de grootte van z’n handen, over zijn ‘heilige drievuldigheid’, tot het gemiddeld aantal kilometers dat-ie loopt per match.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.