Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Spaanse Marca volgt Hazard op EK met argusogen: “Eden haalt zijn standaard niet”

Rode DuivelsVoor Eden Hazard moet het deugd doen: voor het eerst sinds 23 november 2019 speelde hij met de Rode Duivels tegen Finland een volledige match. Ook de Spaanse media volgen Hazard met argusogen. “Hij speelde erg schuchter,” zegt Real-watcher Santiago Siguero van voetbalblad Marca.

9 reacties

 • Harry Vankrinkelen

  1 jaar geleden
  Inderdaad het verval was al bij Chelsea te zien een jaar voor hij naar Madrid verkaste en daar hebben ze intussen nu HEEL veel spijt van zeker voor het bedrag dat ze voor hem hebben neergeteld en niets hebben terug gekregen.Een persoonlijke actie ondernemen is er niet meer bij en dat is wat een ploeg nodig heeft .
 • peter vuylsteke

  1 jaar geleden
  Misschien moet Marca wat meer focussen op hun 'La Roja'. Ik denk niet dat daar momenteel de kwaliteit boven drijft.
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Prima analyse. Eden zal in het achterhoofd steeds aan zijn wankele enkels denken en daardoor afgeremd worden. Maar eens hij er ééntje of twee in het mandje gelegd heeft, zou dat wel eens kunnen veranderen. Laat ons dat hopen, toch?
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Alleen hier hopen ze nog dat hij volledig op niveau zal komen, maar in het achterhoofd weten ze ook dat het niet zo zal zijn, hij heeft niet het karakter van een Kevin op 100% voor zijn job te leven. Niet vergeten voor die twee jaar onzichtbaarheid was het bij Chelsea de laatste twee jaar al gene vette meer.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Vanaf nu kan het dus alleen nog maar beter gaan met Eden Hazard.