Denayer, Vertonghen en Alderweireld.
Volledig scherm
Denayer, Vertonghen en Alderweireld. © BELGA

SOS defensie: na Denayer en Vertonghen zoekt ook Boyata naar speelminuten, hoe legt bondscoach straks de puzzel?

Rode DuivelsDefensieve kopzorgen voor bondscoach Roberto Martínez. Geen club voor Denayer en nu ook Boyata plots persona non grata is geworden bij zijn club Hertha BSC, krimpt zijn equipe verdedigers maar verder. De ogen zijn nu gericht op Dendoncker, Theate en Witsel. 

7 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Het is nu al quasi zeker dat ze de groepsfase niet overleven en dat Martinez dan eindelijk zijn biezen zal pakken. 2 jaar te laat.
 • Gunther Persoon

  2 maanden geleden
  Als ze aan geen speelminuten of ploeg komen zegt genoeg over hun spel niveau,gewogen en te licht bevonden
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Want dat zagen we niet van ver aankomen? Er had al lang een verdediging moeten staan met op z'n minst Theate en Faes. Die nu nog inwerken voor het WK is hopeloos te laat. In de tweede ronde wacht Duitsland of Spanje en dan is het voorbij. Ook opvallend hoe Boyata en Denayer in het clubvoetbal al jaren overal worden afgeserveerd maar Martinez claimt dat ze toppers zijn. Boyata wordt nu bij een degradatiekandidaat in Duitsland weggestuurd omdat hij 'niets bijdraagt', maar straks toch selectie...
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Misschien Hazard in de verdediging zetten want volgens de orakelende bondscoach is hij een ongelofelijke ploegspeler!
 • dirk verhelst

  2 maanden geleden
  Zegt genoeg over het niveau van de verdediging van de nationale ploeg , als je bij deze semi topclubs niet meer gewenst bent !
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederlandse media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandigheid”
  Rode Duivels
  44

  Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederland­se media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandig­heid”

  Nederland-België leverde allesbehalve spektakel op. Nooit een Derby der Lage Landen uit de oude doos. Dat zagen ook de Nederlandse media. De vergelijking met de 1-4-overwinning van Oranje in Brussel werd snel gemaakt: “Topploeg België nam de wedstrijd een stuk serieuzer dan in juni.” In de Spaanse pers werd de match van Eden Hazard duchtig geanalyseerd. Dat resulteerde in opnieuw weinig leuk leesvoer.