Simon Mignolet bij de Rode Duivels.
Volledig scherm
Simon Mignolet bij de Rode Duivels. © BELGA

“Soms moet je moeilijke keuzes maken”: Simon Mignolet (35) kondigt nu ook zelf zijn afscheid aan bij Rode Duivels

Rode DuivelsHij heeft het nu ook zelf meegedeeld: Simon Mignolet (35) stopt bij de Rode Duivels. De doelman van Club Brugge verzamelde 35 caps en was er bij op drie WK’s (2014, 2018 en 2022) en twee EK’s (2016 en 2020). Na Eden Hazard en Toby Alderweireld is hij de derde die afzwaait sinds het WK in Qatar. “Soms moet je moeilijke keuzes maken. Vandaag is zo een dag.”

97 reacties

 • Filip Rotsaert

  3 maanden geleden
  Wel mooi van Domenico Tedesco dat hij Simon Mignolet op voorhand inlicht dat hij niet meer in de selectie zit, zodat hij waardig afscheid kan nemen.
 • luc matton

  3 maanden geleden
  Een goede keeper. Hij had een zeer groot aandeel in de titel van club Brugge. Maar laten we ook niet vergeten dat hij "op regelmatige tijdstippen" ook wel serieuze flaters maakt de laatste tijd. Inderdaad : tijd om te stoppen Simon.
 • HANS DE GREEF

  3 maanden geleden
  Goede beslissing van een topkeeper, meer tijd voor de club en geen tijdverlies voor de geweldige matchen tegen San Marino, Andorra, Luxemburg...
 • Franky Malfliet

  3 maanden geleden
  Proficiat Simon voor de mooie tijden bij de nationale ploeg
 • Hedwig Mervillie

  3 maanden geleden
  Goede beslissing van Mignolet, geen tijdverlies meer met vermoeiende verplaatsingen en trainingen voor de nationale ploeg. Nu kan hij zich nog meer concentreren op Club. Nog steeds een topkeeper!!👍🏻