PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Sire, er zijn geen verdedigers meer”: onze chef voetbal ziet hoe Rode Duivels in nabije toekomst hellend vlak dreigen te zijn

Rode DuivelsEen handjevol doelpunten van de Rode Duivels: dat zijn we gewend tegen dit soort tegenstander. Twee tégengoals: dat is nieuw. Maar het dreigt in de nabije toekomst het nieuwe normaal te worden bij de nationale ploeg. We kunnen niet meer zo goed verdedigen.

35 reacties

 • Hans Verelst

  1 maand geleden
  Na de 6 1 in Gent is nu ook voor de fcb supporters duidelijk waarom mignolet geen alternatief is.... Waar zit de volgende goeie Belgische keeper na courtois ?
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Sinds Kompany centraal is verdwenen is de coherentie en druk naar voren eruit. Gelukkig staan er nog jongeren in de wachtrij zoals Bornauw en Delcroix om over te nemen.
 • stefan crama

  1 maand geleden
  De gouden generatie die vooral uitmuntend is in net geen titel binnen te halen. In de jaren 80 had je een echte gouden generatie.
 • Patrick Van puymbroeck

  1 maand geleden
  Boyata is ok de nayer veeeeeel te licht en alderweild ook alleen maar met een goed middenveld voor hem dus werk aan de winkel
 • guy raeymakers

  1 maand geleden
  Tijd om Vanheusden te gaan zetten als centrale verdediger denk ik.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.