Simon Mignolet
Volledig scherm
Simon Mignolet © BELGA

Simon Mignolet overweegt om te stoppen als Rode Duivel: “Het weegt op mijn carrière”

Rode DuivelsNa Eden Hazard neemt mogelijk ook Simon Mignolet (34) afscheid van de Rode Duivels. De Gouden Schoen zei in de podcast ‘Eleven Insiders’ dat hij de knoop voor volgende maand zal doorhakken.

31 reacties

 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Ik kan Mignolet best begrijpen als ge bijna nooit de kans krijgt om te spelen zelfs niet tijdens oefenwedstrijden of als Thybau eens geen zin heeft
 • Kevin Theunckens

  2 maanden geleden
  Er is minstens ene beter, punt. In Belgie de beste ja maar ... maar goed, goed dat hij het zelf beseft.
 • geert Verschelde

  2 maanden geleden
  Als je al hoort dat bepaalde "onmisbare" RD's al zouden bepalen wie trainer mag worden dan weet je ook wel hoe de mentaliteit daar is. Heel wat RD's die ALTIJD opgeroepen werden door Martinez waren het niet waard om ook maar als RD vernoemd te worden.
 • Isabelle Van den Abeele

  2 maanden geleden
  Nie goe genoeg en daar mee is alles gezegd
 • viaene philippe

  2 maanden geleden
  Laat Courtois maar de ballen uit het net halen hij zegt toch dat hij de beste is ,het is ploegsport slechte verdedigers en je kan het schudden.
 1. KIJK. Bondscoach Domenico Tedesco weigert te focussen op leeftijd: “Messi won het WK ook op zijn 35ste”
  2

  KIJK. Bondscoach Domenico Tedesco weigert te focussen op leeftijd: “Messi won het WK ook op zijn 35ste”

  Intussen iets meer dan een week geleden werd Domenico Tedesco officieel voorgesteld als de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels. Hoewel zijn 37 lentes meteen een item waren, is leeftijd voor de Italiaanse Duitser absoluut geen maatstaf. Dat vertelt hij in een uitgebreid interview met HLN en VTM Nieuws. “Ik zal niet selecteren om te verrassen”, is hij duidelijk. “Ik hou ervan om spelers te ontwikkelen en het is fantastisch om met jonge spelers te werken, maar het draait om kwaliteit, hoe hongerig spelers zijn. Messi won het WK ook op zijn 35ste.”
 1. Frank Vercauteren pareert kritiek op selectie Rode Duivels: “Als we alleen doen wat de clubs willen, hebben we een groot probleem”
  29

  Frank Vercaute­ren pareert kritiek op selectie Rode Duivels: “Als we alleen doen wat de clubs willen, hebben we een groot probleem”

  Geen eerste selectie zonder controverse. Maar technisch directeur Frank Vercauteren, intussen een maand in dienst bij de KBVB, verdedigde de keuze voor de 24 Rode Duivels die bondscoach Domenico Tedesco selecteerde: “Ik sta voor 200% achter alle namen.” En voorts: “Wat gebeurd is in Qatar, is gebeurd. Wij moeten nu zorgen voor een nieuwe start en nieuwe schwung.”
 2. “Kijk naar mijn borstkas, man!”: de dieetspecialist in Romelu Lukaku, kolos die sinds zijn tienerjaren vecht tegen 100 kilogram
  PREMIUM

  “Kijk naar mijn borstkas, man!”: de dieetspeci­a­list in Romelu Lukaku, kolos die sinds zijn tienerja­ren vecht tegen 100 kilogram

  “Hij oogt slanker”, merkte mentor Thierry Henry terecht op na zijn winninggoal tegen Porto. Romelu Lukaku (29) weet wat diëten is: hij is het ondertussen gewoon dat hij op liters water, vis en groenten wordt gezet. En dat de gym plots verboden terrein is. Een kolos vecht al sinds zijn zestiende tegen zijn eigen lichaam en de aanleg om veel spieren te kweken. Een blik in de régimes van een jojogewicht dat soms ruim boven de 100 kilogram afklokt. Over shirataki, zwarte rijst en gnocchi.