Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Siebe Van der Heyden klimt na geslaagd Duivels-debuut tribune in tot bij vriendin Rhune: “Ik moest even bekomen”

Rode DuivelsHet geluk spatte ervan af. Na zijn geslaagd debuut bij de Rode Duivels klom Siebe Van der Heyden de tribune in om zijn vriendin Rhune Neven een ferme kus en knuffel te geven. “Dit was een van onze mooiste momenten”, vertelt zij.

8 reacties

 • eduard janssens

  12 maanden geleden
  Die gaat nog beter worden wees gerust .
 • eric debanne

  12 maanden geleden
  De beste verdediger tegen Burkina faso 👍 Sterk rustig geen risico hard maar niet vuil ! Succes verder !
 • Wouter Van de Walle

  12 maanden geleden
  Heeft goed gespeeld, vond hem de sterkste van onze 3 verdedigers
 • moons fons

  12 maanden geleden
  Siebe heeft het goed gedaan voor zijn debuut ! Sterk in duel vooral en onverbiddelijk hard. Pluspunten absoluut ! Maar in de eerste 30 minuten heeft hij ook 2 ballen naar het Dudenpark buitengetrapt ! Niet gezien ? Ik bedoel maar maak er nu niet direct een wereldvoetballer van.
 • Hichem Messaoudi

  12 maanden geleden
  Wat een klasse trainer. We zullen hem missen als hij weggaat. Respect
 1. “Binnen twee à drie jaar zijn dat vaste waarden”: wie past het Duivelse schoentje? Analisten over de mogelijke opvolger van Alderweireld
  PREMIUM
  RODE DUIVELS
  15

  “Binnen twee à drie jaar zijn dat vaste waarden”: wie past het Duivelse schoentje? Analisten over de mogelijke opvolger van Alderwei­reld

  Nieuwe bazen, nieuwe wetten. En in dit geval ook nieuwe spelers. Bondscoach Domenico Tedesco weet meteen voor welke uitdaging hij staat. Wie past het schoentje van Toby Alderweireld in de defensie van de Rode Duivels? Stemmen over de nieuwe vacature in het elftal. “Het zijn er niet bijzonder veel, maar de jongens die staan te wachten, hebben wel heel veel kwaliteit.”