Nacer Chadli.
Volledig scherm
Nacer Chadli. © AFP

Scherpe uitlatingen van Frans analistenpanel zijn Duivels niet ontgaan, Chadli reageert erop: “Zíj praten altijd over haat”

Rode DuivelsDe uitlatingen van een Frans analistenpanel over onze nationale ploeg zijn ook de Rode Duivels zelf ter ore gekomen. Nacer Chadli sprak er zich zonet over uit. “Meunier zei niks verkeerd.”

18 reacties

 • Jean Emare

  1 maand geleden
  Media en Fransen.. verder moet je niet denken.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Als drie Fransen op tv iets lelijks zeggen over België zegt dat toch niet dat er haat en nijd is tussen twee buurlanden die het normaal toch wel redelijk goed kunnen vinden Ik voel mij als Hollander een beetje gepasseerd nu , WIJ waren toch jullie rivalen?
 • spyros chrysoulis

  1 maand geleden
  Ach de media gooit ook olie op het vuur. En alles word uit de context getrokken. Het is op het veld waar de spelers zich moeten laten zien toch? Als België over een fitte ploeg kan spreken dan kunnen wij van Frankrijk winnen. Maar eerst match per match bekijken en dan verder praten. Een zaak is duidelijk na het WK van 2018 in Rusland krijgen de Duivels een nieuwe kans om een prijs te pakken. Winnen wij de Euro 2020 niet dan is deze generatie een verloren generatie
 • Franky Malfliet

  1 maand geleden
  Niet aantrekken veel geluk en veel tijd winnen dat zijn de Fransen voor mooi voetbal moet je daar niet naar kijken
 • Michael Vandamme

  1 maand geleden
  Inderdaad we staan eerste op die ranking en we zijn een moeilijke tegenstander. Wat moesten we dan zeggen? We zijn tweede en makkelijke tegenstander? Die Fransen denken dat we nog altijd wakker liggen van het WK, op het EK lagen we er door Wales uit, dat was veel erger