PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Saelemaekers en Vanaken zijn in één week tijd dichter bij de 23 gekomen. Zij hebben hun kans gegrepen”

Rode DuivelsDe 23 plekjes in de Nations League-kern voor volgende maand zijn duur. Wie nog mee wou naar de Final Four, moest zich de voorbije week bewijzen. Met Marc Degryse maken we de balans op. Onze analist is kritisch voor enkele keuzes van Roberto Martínez, maar ziet ook enkele jongens die hun kans gegrepen hebben en die dat net niet gedaan hebben. 

22 reacties

 • eric debanne

  3 weken geleden
  Helaas gaan ze wel op de bank blijven Want Martinez zet maar zijn vriendjes op vorm of geen op de bank of niet...🙄 Hazard zou nog met krukken mogen spelen van deze coach ...en Tielemans volledig uit vorm ! Mag toch spelen ...!
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Logisch dat deze b-ploeg nog niet de automatismen heeft waarop die anderen kunnen terug vallen. Verder stel ik vast dat Vanaken in de Belgische competitie nog steeds geen leidersrol op zich kan nemen en daar een manifest gebrek aan vechtlust en inzet toont. Zo'n speler heeft bij de RD echt niks te zoeken, zo zijn er 13 in een dozijn! Zijn meerwaarde ligt misschien in het kaarten?
 • julien boonen

  2 maanden geleden
  Hans Vanaken, zou ik zeker meenemen geen probleem voor Hans om de spitsen alleen voor doel te brengen ,door in één tijd te spelen ,dit is mijn mening .
 • Hans Oxida

  2 maanden geleden
  Het is nu niet omdat zij tegen kleine ploegjes iets hebben betekend dat ze de nieuwe topinternationals zijn. Ferm integendeel. Vanaken valt bij stapje hoger steeds weer door de mand. Of wordt het een wk met Luxemburg, Andorra, Liechtenstein, …?
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Is dat de nieuwe generatie voor de toekomst ...🙄...? We hadden een " bronzen " generatie maar nu is dat meer " papier " generatie vrees ik ... Laat staan die trainer een fijne en charmant mens maar een 0 als coach helaas ...!