Volledig scherm
© BELGA

Ruim 16.000 lezers stemmen De Ketelaere in 23-koppige EK-selectie, terugkeer Fellaini geniet de voorkeur om blessure Witsel op te vangen

Rode DuivelsNog 100 dagen tot aan de start van het EK voetbal was het gisteren. Aanleiding genoeg om onze lezers te polsen naar wie zij deze zomer graag terugzien in de 23-koppige selectie van de Rode Duivels. Met ruim 16.000 stemformulieren kropen jullie massaal in het hoofd van de bondscoach Roberto Martínez. De antwoorden op een rijtje.

89 reacties

 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Wie in de EK selectie ? Doodgewoon niemand : zeker nu niet in coronatijden !
 • Gunther Serneels

  1 maand geleden
  Buiten de ketelare is geen enkele speler uit JPl goed genoeg om mee te gaan,allemaal te plat.Fellaini moet zoiezo mee indien Witsel niet fit geraakt.Achteraan zou ik toch maar best boyata meenemen ipv Mechele.En als 2de doelman geniet mijn voorkeur toch naar Koen Casteels.Acteert toch al jaren op een hoger niveau dan Simon en zeer sterk bezig.Maar wat maakt het toch uit,we hebben de beste keeper van de wereld in onze ploeg die moet altijd spelen.
 • Noel DE BRUYCKERE

  1 maand geleden
  Jordan Lukaku,?is geen voetballer maar een hardloper. en De Laet voetbalklasse tekort.
 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Zou toch ook eerder voor de jonge mannen kiezen dan voor chadli en zou toch eerder doku verschaeren kiezen dan diene de ketelaere! Maar dat zijn details! Zolang lukaku,debruyne,Mertens en hazard maar fit zijn! Dendoncker kan Witsel ook perfect vervangen. Dat bewijst hem elk weekend in de premier league! Feillaini was in zijn laatste jaren bij de rode duivels bankzitter! Kwam er alleen op als het paniek was om vanvoor te koppen! Ga je die nu gebruiken op 1 van de belangrijkste plaatsen?!
 • nick verheyen

  1 maand geleden
  Eden hazard??, op basis van wat??, speelt al 2 jaar amper, conditie niet op peil, kijkt nog maar naar een bal en is gebleseerd, gaat die mee om het spel te vertragen??, sorry maar zijn beste jaren zijn voorbij en komen niet meer terug
 1. Er kómt een statement voor mensenrechten, maar hoe?
  Rode Duivels
  10

  Er kómt een statement voor mensenrech­ten, maar hoe?

  Het valt aan te raden om een paar minuten vóór de aftrap in te schakelen. De Rode Duivels zullen voor hun match tegen Wit-Rusland een statement maken over de mensenrechten in Qatar, zoals onder meer Duitsland, Nederland en Noorwegen dat al deden. Bij de bouw van de WK-stadions zijn duizenden arbeiders overleden. Het ging om mensen die werkten voor een minimumloon in mensonterende omstandigheden. De voetbalwereld reageerde de laatste tijd collectief verontwaardigd, met vanavond dus ook een actie van de Rode Duivels. Hoe die er precies zal uitzien, valt af te wachten. Bij de voetbalbond bevestigt men de plannen, maar kan men niks kwijt over de inhoud.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33