Lukaku was ontroostbaar na het laatste fluitsignaal.
Volledig scherm
Lukaku was ontroostbaar na het laatste fluitsignaal. © Social/PhotoNews

Romelu Lukaku valt na gemiste kansen huilend in armen van Thierry Henry en uit frustraties op dug-out

Ontroostbaar was hij na het laatste fluitsignaal van Kroatië-België, Romelu Lukaku. De spits miste drie goeie kansen en daar was hij het hart van in. Na het laatste fluitsignaal sloeg Lukaku een dug-out kapot en hij viel huilend in de armen van Thierry Henry.

106 reacties

 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Hij kan het niet en zal het nooit kunnen ! Geen technisch inzicht, gewoon lomp en snel !
 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Emoties spreken boekdelen. Wat een verschil ook telkens als hij opkwam, toen begon de ploeg pas écht te knokken. Je ziet wie er echt voor ging en wie gewoon een balletje zat rond te stampen. Gebrek aan wedstrijdritme en automatisme, dat is het enige wat bij Lukaku een rol speelde en daar kun je hem absoluut niet op afrekenen na een aanslepende blessure. Ik heb niets met voetbal omdat de sport 100% commerce verworden is, maar Lukaku is iemand die er keihard voor gaat en dat is knap om te zien.
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Dit is nu het verschil tussen wereldspitsen en luikaku.
 • robin tacq

  2 maanden geleden
  Met deze reactie is hij enorm in m'n achting gestegen naast het veld. Hij is Belg en wilde met België ver geraken. Bij hem hakte het er echt op in, anders de kdb die maar wat over het veld slofte. In deze goeie generatie zat echter veel verschil op wie wilde dat België zou schitteren en wie zichzelf wilde tonen. Dus Big Rom, tonnen respect ... als er eentje was ingegaan was je vandaag in alle kranten de nationale held. Wel dat ben je nog steeds, alleen staat het niet in de krant vandaag
 • Bart Rabaey

  2 maanden geleden
  Respect Big Rom … topper … nooit zoveel kansen kunnen creëren als met hem op het veld