Kevin De Bruyne en Michèle in Amsterdam.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne en Michèle in Amsterdam. © Instagram Michèle Lacroix

Rode Duivels zwermen uit met gezin: Kevin De Bruyne zit met Michèle in Amsterdam, Thibaut Courtois terug naar Madrid

Rode DuivelsHet EK voetbal zit erop voor onze Rode Duivels, die over de ganse wereld uitzwermen na een wekenlang samenzijn. 

27 reacties

 • Richard Tolenaars

  3 maanden geleden
  Geniet van jullie vakantie jongens.
 • Daniel Meuleman

  3 maanden geleden
  Ik heb duizend keer meer respect voor de renners in de Ronde dan voor die omhoog gevallen potstampers die het nog niet verdienen naast een ronderenner te staan.
 • KRISTOFF JOOSENS

  3 maanden geleden
  Betaal eerst uw echte belastingen in België zoals elke burger! Daarna mag je de showman uithangen voor niks te presteren.
 • luc matton

  3 maanden geleden
  Ga maar op vakantie jongens. Jullie kunnen goed voetballen, maar zijn niet goed genoeg voor de europese top; En hoe jullie op nummer 1 staan op de FIFA-ranking? God mag het weten.
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Juist Monique. Het (jaloezie)kwijl loopt hen uit de mond. Erg hé.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.