REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
3
EINDE
1
 • Kevin De Bruyne 22'
 • Thorgan Hazard 28'
 • Romelu Lukaku 73'
 • Harry Wilson 10'

Rode Duivels verspillen ondanks vroege achterstand weinig energie aan Wales en starten perfect aan WK-kwalificaties

Rode DuivelsBelgië heeft z’n start in de kwalificaties voor het WK 2022 in Qatar niet gemist. De Rode Duivels rekenden in Leuven al bij al eenvoudig af met Wales, dat wel snel op voorsprong kwam. Kevin De Bruyne, Thorgan Hazard en Romelu Lukaku tekenden voor de Belgische goals.

15 reacties

 • Johan Van loocke

  3 maanden geleden
  Geen mooie match, maar wel verdiend de 3 punten gepakt tegen een dubbele muur van Wales. . Lukaku speelde niet zijn beste match, mocht niet naar de bal kijken of ze stonden met 4 rond hem, doe maar he ! Daardoor kregen andere spelers wel ruimte. @Nikki, je moet geen EK of WK winnen om een grote ploeg re zijn. We staan op de 1 ste plaats en brons op WK 2018, na oa. winst tegen Brazilië ... Terechte kritiek, geen probleem, maar stop aub met dat negativisme en steun ons rode duivels...
 • Julien De Kerpel

  3 maanden geleden
  Zo te zien was hij in quarantaine ! Heeft GEEN 2 kilometers gelopen !
 • Pol Gesmol

  3 maanden geleden
  Ik hoorde de verslaggevers zeggen dat Lukaku slechts een halve kans nodig had om die af te maken. Dit moet ik gisteren gemist hebben, gezien ik meer verwachtte van iemand die duidelijk een topspits is in eigen club.
 • DANIEL DEGRYSE

  3 maanden geleden
  Wat deed Lukakou daar eigenlijk? Moest in quarantaine!
 • Frans Peeters

  3 maanden geleden
  Hier zijn geen maatregels van tel, wie geloofd die virologen nog als het is voor de gezondheid
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.