EPA/Belga
Volledig scherm
© EPA/Belga

Rode Duivels treffen IJsland en Zwitserland in gloednieuwe Nations League

Rode DuivelsDe Rode Duivels kennen hun tegenstanders in de fonkelnieuwe Nations League. De troepen van Roberto Martínez nemen het dit najaar op tegen IJsland en Zwitserland. Haalbare kaart. Onze noorderburen zitten dan weer met Frankrijk en Duitsland in de 'groep des doods'. Bekijk hieronder álle groepen. 

42 reacties

 • Christiaan Goethals

  5 jaar geleden
  Dat is mooi voor de zwakste ploegen, nu kunnen die ploegen spelen tegen iemand van hun maat.
 • Lena Wouters

  5 jaar geleden
  Chantal Vanlaere ik zou IJsland geen caféploeg noemen. Ze hebben tijdens het EK 2016 wel tegen Engeland gewonnen. Ik hoop dat IJslanders de beker mogen meenemen naar huis.
 • Karl Huysmans

  5 jaar geleden
  Hebben ze veel tijd om hun voor te bereiden,want na de 2e ronde in Rusland staan ze terug thuis.
 • Mark Marken

  5 jaar geleden
  @wesleyhermans; dat zijn echte ploegen hè, wat anders dan die cafeteams die de duivels de laatste 10jaar met hun hoerenmazzel geloot hebben. Ondertussen wacht de wereld al een jaar of tien op de eerste overwinning van die 'top' Belgen op een top5 land. En het wachten zal duren, geloof me maar.
 • Alfons Verbist

  5 jaar geleden
  Toch wel kras dat de Rode Duivels telkens de grote landen ontlopen. Als ze nu de poule winnen, roepen ze weer de besten te zijn. Echte matchen met een opponent van formaat zitten er niet in.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.