BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Rode Duivels sluiten 2021 af als nummer 1 op FIFA-ranking en zijn voor 5e keer Team van het Jaar

Rode DuivelsDe Rode Duivels behouden op de FIFA-ranking, die vandaag voor het laatst in 2021 gepubliceerd werd, zoals aangekondigd hun leidersplaats. De Belgen kronen zich ook voor de vierde keer op rij, en de vijfde maal in totaal, tot Team van het Jaar.

20 reacties

 • Hilde Weymeersch

  12 maanden geleden
  het zal wel. In hun omhooggevlogen kop zeker. En in hun portemonee.
 • michel van dam

  12 maanden geleden
  als dat de beste ploeg ter wereld is, dan wil ik de nr 100 ook wel eens zien spelen, denk dat ze daar ook nog van verliezen! Afgang voor het Belgische voetbal.
 • Frederik Van Acker

  1 jaar geleden
  Zonder ne prijs te winnen... je moet maar doen
 • christian demeester

  1 jaar geleden
  Die ranking geeft de werkelijkheid niet weer. Wat een grap.
 • Kim Vandillen

  1 jaar geleden
  Lachwekkend en bedroevend tegelijk!
 1. EXCLUSIEF. Martínez ziet Hazard maar op één manier comeback maken bij Rode Duivels: “Mijn droom is dat hij terugkeert voor de Olympische Spelen”
  Play
  RODE DUIVELS
  14

  EXCLUSIEF. Martínez ziet Hazard maar op één manier comeback maken bij Rode Duivels: “Mijn droom is dat hij terugkeert voor de Olympische Spelen”

  “Bedankt voor jullie liefde. Ik ga jullie missen.” Het gonsde meteen na het WK al van de geruchten, maar op 7 december kondigde hij het ook zelf aan op sociale media: Eden Hazard zwaait af bij de Rode Duivels. Het einde van een tijdperk. Een comeback zit er volgens Roberto Martínez ook niet meteen in, zo vertelt hij in een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws. Al ziet hij één “fantastische” mogelijkheid om Hazard nog eens in het truitje van de nationale ploeg te zien.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 1. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
  PREMIUM

  Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

  Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.