BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Wales WAL
1
EINDE
1
België BEL
 • 86' Goal Brennan Johnson
 • Youri Tielemans Goal 50'

Rode Duivels overtuigen niet in Wales en krijgen in slot deksel op de neus

Rode DuivelsDe vreugde na Polen was van korte duur. Na een matige pot voetbal moet België vrede nemen met een puntje tegen Wales (1-1). Een doelpunt van Tielemans werd vijf minuten voor tijd uitgewist door Johnson. Opnieuw geen clean sheet, opnieuw geen overwinning in Wales. En een gemiste kans om te naderen op Nederland (2-2 tegen Wales). De volgende afspraak is dinsdag in Polen maar dat zal zonder Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco en Thomas Meunier zijn: zij mogen al op vakantie. Dedryck Boyata en Axel Witsel zijn onzeker.

11 reacties

 • Hedwig Beernaert

  4 maanden geleden
  Opnieuw een match van de Belgen zonder motivatie en gebrek aan snelheid, kwaliteit en overtuiging. Wanneer gaat het systeem van lateraal en achteruit voetballen een einde nemen. Dit systeem schijnt het stokpaardje van Martinez maar zal tegen goede ploegen falen. Het is bovendien niet aangenaam om naar te kijken. Het is ook bewezen dat als KDB niet draait de gans ploeg onder maat blijft. Ik ben het eens met Mulder dat men vooruit moet voetballen wil men succesrijk zijn
 • Ferdinand Drees

  4 maanden geleden
  Enkele spelers horen niet thuis bij de RD, Dendoncker, Tielemans, Trossard, Van Aken, Openda. Komt daar bij dat een aantal het einde van hun carrière naderen, dus een verdediging die wankelt.Resultaat Qatar komt veel te vroeg, of Martinez te laat. Casteels zou ik als tweede doelman gebruiken, Mignolet heeft ook zijn beste tijd gehad, was al enkele maanden bij Brugge zo.
 • Kurd Vandenbroucke

  4 maanden geleden
  Goeie match van onze Duivels in hol van de leeuw Met veel wissels Hollanders kunnen thuis nog niet winnen van de Polen
 • john poels

  4 maanden geleden
  Martinez zou nog liever chadli gaan terughalen ipv Trossard als beloning een volledige match op zijn beste te plaats te zetten , matchritme laten opdoen aan zij die niet genoeg hebben gespeeld ...zij gaan nu met vakantie gaan een voorbereiding doen bij hun ploeg ,ondertussen hebben andere heel veel ervaring opgedaan op de bank ....Groepsgevoel en correct zijn is " samen uit samen thuis", dan 3a4 spelers die tussen bank en blessure zitten te jojojen ...Kompany for Bondscoach pls !!!!!!
 • Frederik Jansens

  4 maanden geleden
  Met dank aan Martinez gelijkspel. Als je de beste spelers vh veld haalt kun je niet winnen.
 1. “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvolgende nederlaag tegen land uit top tien
  Play
  Rode Duivels
  135

  “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvol­gen­de nederlaag tegen land uit top tien

  Opnieuw een nederlaag tegen Oranje. Al de vijfde wedstrijd op rij dat de Rode Duivels niet kunnen winnen tegen een land uit de top tien van de FIFA-ranking. Een teken aan de wand? “Het zegt natuurlijk wel iets: je bent geen top van de wereld meer”, concludeerde analist Jan Mulder, die meteen ook de reden aanduidde: “De grote aderlating? Hazard is niet meer Hazard.”
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.