BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Rode Duivels krijgen nog voor de start van het EK hun coronavaccin

Rode DuivelsDe Rode Duivels krijgen nog voor de start van het EK voetbal hun coronavaccin. Dat hebben de ministers van Volksgezondheid woensdag beslist, zo meldt Belga. De eerste prikken zouden op 31 mei en 1 juni gezet worden, de eerste wedstrijd van de Duivels op het EK is op 12 juni. 

41 reacties

 • Quiten Vanloo

  2 maanden geleden
  ik ga wel akkoord, ze mogen mijn vaccin hebben, basta
 • gerrit raes

  2 maanden geleden
  Die vaccinatie is volledig normaal. Alle teams van andere landen worden eveneens bij voorrang gevaccineerd. Waarom ook niet bij ons? Temeer het gaat om 50-tal gevaccineerden, die vertegenwoordigen de eer van onze volledige natie van 11000000. Dat zijn er slechts 50 op de ganse bevolking, die in rangorde 'achteruit' geduwd worden voor vaccinatie, dus nog minder dan 1 pers. per dag /per vaccinatiecentrum. Is dit écht geen"muggenzifterij"? Terwijl een ganse natie het max verwacht v/d R Duivels?
 • JOHAN VANBEKBERGEN

  2 maanden geleden
  Ik kan er niet mee akkoord gaan. Zijn ze misschien belangrijker dan anderen.
 • Guido Volkaerts

  2 maanden geleden
  En dan nog het vaccin van Johnson & Johnson, waarvan één prik volstaat... Ik ken mensen die tot de medische risicogroep behoren die pas dit weekend hun eerste prik krijgen en dan nog die van Astra Zenica (wat men nergens ter wereld nog moet hebben...) en met een tussentijd van volle drie maand... Die kwetsbare groep is pas eind augustus volledig beschermd, schande... Is echte klassevaccinatie, de profs en rijken één prik J&J de kwetsbaren twee prikken Astra Zenica...
 • Bert Verhoosel

  2 maanden geleden
  Logisch gezien de sociale impact van het nationale team.
 1. De Bilde over de Gouden Generatie na EK-exit: “Laatste kans gemist? Dat zeiden we drie jaar geleden ook”
  Rode Duivels
  8

  De Bilde over de Gouden Generatie na EK-exit: “Laatste kans gemist? Dat zeiden we drie jaar geleden ook”

  Ook voor Gilles De Bilde zit het EK erop. De ex-Gouden Schoen volgde de Rode Duivels en zag gisteren in München dat Italië “gewoon beter was”. Denkt De Bilde dat dit de allerlaatste kans was voor onze Gouden Generatie? Wat missen wij in vergelijking met de andere toplanden? En waarom werd de persconferentie met Roberto Martínez vandaag afgelast? De Bilde legt het allemaal uit in bovenstaande video!