Rode Duivels en Burkinezen eren Miguel Van Damme met minuut applaus

Rode DuivelsVoor aanvang van België-Burkina Faso brachten de Rode Duivels en de Burkinezen met applaus hulde aan Miguel Van Damme. De doelman van Cercle Brugge verloor vannacht op 28-jarige leeftijd de ongelijke strijd tegen leukemie. 

1 reactie

 • bart de coninck

  12 maanden geleden
  Wat een respect van de beide ploegen
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. “Het Lukaku-festival” en “Lukebakio die Zweedse verdediging bestookte”: buitenlandse pers onder de indruk van “winnend duo”
  5

  “Het Lukaku-festival” en “Lukebakio die Zweedse verdedi­ging bestookte”: buitenland­se pers onder de indruk van “winnend duo”

  De kop is eraf voor Domenico Tedesco. De Rode Duivels openden een nieuw tijdperk met een 0-3-zege in Zweden. Buitenlandse media zagen een “solide en efficiënt” België met twee spelers in een hoofdrol. “Lukaku en Lukebakio: het winnende duo.” In Italië prezen ze zich dan weer vooral gelukkig met de hattrick van ‘Big Rom’. “Inzaghi zal opnieuw kunnen lachen.”
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. INTERVIEW. “Ik was niet goed genoeg.” Rode Duivel Amadou Onana over zijn atypisch pad, de kanker van zijn zus en liefde voor muziek
  PREMIUM
  Rode Duivels
  6

  INTERVIEW. “Ik was niet goed genoeg.” Rode Duivel Amadou Onana over zijn atypisch pad, de kanker van zijn zus en liefde voor muziek

  La, la-la, di-di-da. Amadou Onana (21) is naast een aardig voetballer ook gezegend met een soulvolle stem. In zijn villa in Manchester speelt een pianoman uit de soundtrack van zijn leven. De rots op het middenveld van de Rode Duivels voor de komende 10 jaar vertelt open over zijn atypisch carrièrepad, gebroken harten, een afwezige vader, Kobe Bryant en de helende kracht van muziek. Zijn jullie in de mood voor de inspirerende melodieën van een doorzetter? “Mijn naam op het WK-shirt van de Duivels: dat was mijn mooiste overwinning.”