Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Rode Duivel met naam en faam, gepokt en gemazeld in het Europese topvoetbal: Carrasco krijgt eindelijk de erkenning die vroeger ontbrak

Rode DuivelsYannick Carrasco bracht Brussel zaterdag in vervoering met een assist en een klassegoal. Zie het als een wedergeboorte van de flamboyante, soms misbegrepen winger met het hart op de juiste plaats.

12 reacties

 • rudi berghmans

  2 maanden geleden
  top voetballer !
 • Albain Van Eycke

  2 maanden geleden
  Terecht die jongen verdient het, hij heeft ervoor gewerkt en iets bewezen, eigenlijk hetzelfde als Eden Hazard, ok de afgang is begonnen, maar kijk wat hij daarvoor gepresteerd heeft, chapeau en hou de moed erin Eden, wij blijven in je geloven
 • jules jans

  2 maanden geleden
  De pers is veel te lyrisch met deze generatie. De enige "prijs" die ze hebben gehaald is dat ze al 3 jaar op de eerste plaats staan in de Fifa ranking, maar hoe die punten gegeven worden is voor iedereen nog altijd een mysterie.
 • Guido Quinten

  2 maanden geleden
  Beste op het veld man .
 • Guido Vandenbroucke

  2 maanden geleden
  Eerste halfuur was België uitstekend,met een super Debruyne een goede Witsel en Vanaken en ook Carrasco en Meunier deden goed mee,daarna en vooral na de wissels was het armoe troef met slechte balbhandelingen en slechte passes
 1. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”
  Play
  Rode Duivels
  57

  Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”

  De keuze is gemaakt. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van bondscoach Roberto Martínez, zo vernam onze redactie in primeur en maakte de KBVB intussen ook officieel bekend. Het ultieme doel: alsnog wereldkampioen worden met de Rode Duivels. Maar dan vanuit de dug-out in Qatar. “Proficiat met je carrière en tot snel, coach”, zegt recordinternational Jan Vertonghen op Instagram.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw
  Play
  Rode Duivels
  19

  Héérlijke goal De Bruyne schaars Belgisch hoogtepunt in Wales: Duivels niet verder dan draw

  Voor spanning moest je dinsdagavond in Rotterdam en niet in Cardiff zijn. Want België-Wales leverde een salonremise op. Wales blij met het nodige punt, experimentele Duivels alleen voor de pauze op niveau. Eens te meer onder regie van een toen briljante De Bruyne, maker van een al even briljante goal. Een vermijdbare tegengoal zorgde voor de tweede draw in deze campagne, waardoor we mogelijk de eerste plaats op de FIFA-ranking kwijt zijn. Maar toch alweer 20 op 24. Op naar Doha.
 4. Onze chef voetbal zag twee koningen op de Heizel: Filip is echt koning, Kevin wordt zo genoemd
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Onze chef voetbal zag twee koningen op de Heizel: Filip is echt koning, Kevin wordt zo genoemd

  Het WK is binnen. Daar kon geen Est nog iets aan veranderen. Eden Hazard was kapitein, maar de echte leider op het veld is hij al even niet meer. Dat is meer dan ooit Kevin De Bruyne. King Kev. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zag hoe KDB Cruijffiaans regisseerde, wijzend waar zijn onderdanen dienden te gaan en staan. Verslag van de avond waarop België zich voor de derde opeenvolgende keer voor een WK voetbal plaatste.