Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Rode Duivel met naam en faam, gepokt en gemazeld in het Europese topvoetbal: Carrasco krijgt eindelijk de erkenning die vroeger ontbrak

Rode DuivelsYannick Carrasco bracht Brussel zaterdag in vervoering met een assist en een klassegoal. Zie het als een wedergeboorte van de flamboyante, soms misbegrepen winger met het hart op de juiste plaats.

12 reacties

 • rudi berghmans

  2 maanden geleden
  top voetballer !
 • Albain Van Eycke

  2 maanden geleden
  Terecht die jongen verdient het, hij heeft ervoor gewerkt en iets bewezen, eigenlijk hetzelfde als Eden Hazard, ok de afgang is begonnen, maar kijk wat hij daarvoor gepresteerd heeft, chapeau en hou de moed erin Eden, wij blijven in je geloven
 • jules jans

  2 maanden geleden
  De pers is veel te lyrisch met deze generatie. De enige "prijs" die ze hebben gehaald is dat ze al 3 jaar op de eerste plaats staan in de Fifa ranking, maar hoe die punten gegeven worden is voor iedereen nog altijd een mysterie.
 • Guido Quinten

  2 maanden geleden
  Beste op het veld man .
 • Guido Vandenbroucke

  2 maanden geleden
  Eerste halfuur was België uitstekend,met een super Debruyne een goede Witsel en Vanaken en ook Carrasco en Meunier deden goed mee,daarna en vooral na de wissels was het armoe troef met slechte balbhandelingen en slechte passes
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.