Roberto Martínez “zelfkritisch” na Canada, maar ook lovend over Hazard én De Bruyne: “Normale reactie van een bepalende speler”

Daags na de wedstrijd tegen Canada sprak Roberto Martínez de pers toe. De bondscoach kwam onder meer terug op de belabberde prestatie van de Rode Duivels, de discussie met Kevin De Bruyne en de blessure van Romelu Lukaku. Martínez blikte ook even vooruit naar de fysieke strijd die wacht tegen Marokko.

23 reacties

 • peter De ridder

  2 weken geleden
  Mijn persoonlijke mening is dat Martinez tegen beter weten in sommige spelers laat starten opdat hij vind dat HIJ en niemand anders de ploeg opstelt . Dus een beetje arrogantie komt er boven. Ik vermoed dat indien er geen extern commentaar geweest zou zijn over de opstelling hij wel de beste zou laten spelen. Als dit waar is speelt hij wel een beetje met de kansen van belgie. Felaini heeft het mooie voorbeeld gegeven, maar dat is niet gevolgd geweest. Trossard moet altijd spelen ! zeker weten;-)
 • hugo van der speeten

  2 weken geleden
  KDB was trouwens ook nergens voor een speler met zulke allures ,zou de ploeg moeten leiden maar kan het niet. Veel publiciteit rond hem ,heb al andere middenvelders gezien die een pak beter zijn dan KDB.
 • leon van loock

  2 weken geleden
  hoe kan men als bondscoch zoveel onzin vertellen om uw eigen naam een beetje hoog te houden hij kan het niet en de rest op het veld ook niet allemaal 2de rangs voetballers
 • Albert de Lovendeghem

  2 weken geleden
  Los van alle negatieve reacties en herleid naar de essentie heeft Eden duidelijk een goede 1ste helft gespeeld. Zijn spel moest geenszins onderdoen voor dat van Kevin. Martinez zijn vraag om op balbezit te spelen en rustig te combineren werd niet opgevolgd. Dit ligt aan de spelers op het veld, niet aan de coach. Natuurlijk zette Canada véél druk en snelheid daar tegenover. Sinds Martinez zijn de Rode Duivels een 'merk' geworden dat aanslaat op en naast het veld. De nr1 van de wereld was mooi.
 • Mathieu Vangerven

  2 weken geleden
  Hoe kan een coach tevreden zijn over Hazard, hij deed enkele goede acties maar de pas die hij dan gaf was steeds slecht.