Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © BELGA

Roberto Martínez waarschuwt spelers die met transfer in hun hoofd zitten: “Juiste keuze deze zomer is cruciaal”

Rode DuivelsAtypisch voor een bondscoach, maar Roberto Martínez gaat een zenuwachtige transferzomer tegemoet. Zo vreest de bondscoach dat een te lange integratieperiode van zijn Duivels bij hun eventuele nieuwe club nefast kan zijn voor het WK. “Het is cruciaal dat de spelers een juiste keuze maken”, benadrukte Martínez.

16 reacties

 • Julien van den brande

  3 weken geleden
  Men vergeet dat je niet alles kan winnen in het voetbal . kijk naar Frankrijk die verliezen ook thuis van Denemarken , is het daar ook de schuld van de trainer , men vergeet snel de mooie momenten die Martinez ons gegeven heeft, top trainer die België helemaal aan de top heeft gebracht . Bedankt Martinez .
 • Jan Van Rompaey

  3 weken geleden
  Zijn vriendjespolitiek wordt zijn ondergang.
 • André Christiaens

  3 weken geleden
  RD die elders op de bank zouden belanden komen in een gevaarlijke spiraal terecht zegt Martinez, maar wat gezegd van iemand die twee jaar op de bank zit meer gekwetst is en nog geen stap verder staat. Weet Martinez wel wat hij verteld de mooi prater, een kast vol muizen dat heeft hij bijeen gespeeld met de Gouden Boys.
 • Freddy Madou

  1 maand geleden
  België beste voetbal gegeven, leef ik in een andere wereld hij heeft de beste spelers gekregen en wat heeft hij bereikt zie de trofeeën kast van de RD empty dit zegt genoeg zeker over Martinez. Mooiprater First Class.
 • Marnix Malone

  1 maand geleden
  Bij heeft gelijk. Ze kunnen beter luisteren want hij bracht België het beste voetbal sinds decennia. Maar in België heb je altijd vijanden, vraag mr aan de spelers..
 1. “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadselachtig” wat er met Eden Hazard gebeurde
  Play
  Rode Duivels
  4

  “Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadsel­ach­tig” wat er met Eden Hazard gebeurde

  Eden Hazard heeft richting het WK in november speelminuten én vertrouwen nodig. Maar bondscoach Roberto Martínez zette hem tegen Wales op de bank. Verrassend. Twintig minuten voor tijd mocht Hazard invallen. “Hij doet nu niet mee. Waarom?”, vroeg Jan Mulder zich in de voorbeschouwing van de match af in de VTM-studio. “Gaat het om rust? Hij heeft máánden lang gerust.”
 2. “België danste op het ritme van Hazard”: Spaanse sportkrant opvallend lovend voor Eden, onze analisten zijn dat een pak minder
  Play
  Rode Duivels
  33

  “België danste op het ritme van Hazard”: Spaanse sportkrant opvallend lovend voor Eden, onze analisten zijn dat een pak minder

  De meningen zijn verdeeld. Terwijl Jan Mulder en Marc Degryse niet bepaald hoog opliepen met de prestatie van Eden Hazard, gisteren in de 0-1-zege van de Rode Duivels in Polen, waren ze elders wél te spreken over onze aanvoerder. Vooral in het Spaanse AS, al is dat niet toevallig een Madrileense sportkrant. Of is dat toch eerder volharden in de boosheid?
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Het atypische parcours van Amadou Onana: eerst uitgelachen in ons land, maar nu dus wel in onze nationale ploeg
  PREMIUM
  Champions League

  Het atypische parcours van Amadou Onana: eerst uitgela­chen in ons land, maar nu dus wel in onze nationale ploeg

  Videobeelden worden met de dag belangrijker. Vraag maar aan Amadou Onana (20). Zijn veertien jaar oudere, filmende zus als aanjager van zijn carrière. Te min voor België, nu aan de slag bij de Franse landskampioen Lille en dus ook debutant bij de Rode Duivels: de middenvelder, die Paul Pogba als grote voorbeeld heeft, reed tot dusver een atypisch parcours.