Roberto Martínez: “Trossard is de Rode Duivel die zich het voorbije jaar het best ontwikkeld heeft”

Rode DuivelsZoals verwacht gaat Leondro Trossard mee naar het EK. In een interview met VTM Nieuws sprak Roberto Martínez enkele dagen geleden zijn bewondering uit voor de creatieveling. 

11 reacties

 • Guy Moreels

  1 maand geleden
  Vind ik ook ! Zeker selecteren !
 • Moonen Nathalie

  1 maand geleden
  Zou Trossard ook meenemen.
 • johan ruell

  1 maand geleden
  Trossard heeft idd veel evolutie gemaakt en verdient zijn plaats. Doku is te jong en nog te eigenzinnig, moet nog veel leren maar kan wel een grote worden later. Trossard past perfect voor Kevin Debruyne en ik moet eerlijk toegeven: Dries is op zijn terugweg maar kan wel nog meegaan.
 • danny Vervoort

  1 maand geleden
  Trossard moet mee.
 • Guy Bevers

  1 maand geleden
  Toch Vertessen int oog houden.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Onze chef voetbal gaat op zoek naar de code om Portugal te kraken: “Pfft, ze zijn een nachtmerrie”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  30

  Onze chef voetbal gaat op zoek naar de code om Portugal te kraken: “Pfft, ze zijn een nachtmer­rie”

  Hoe overleven onze Rode Duivels de achtste finales van het EK? Onze chef voetbal ging te rade bij ingewijden in het Belgische en internationale voetbal. Over de inschatting van de tegenstander is men eensgezind - “Portugal is een valstrik”. Maar hoé Martínez de code moet kraken, daarover zijn de meningen verdeeld. “Wees niet bang om er zelf een afschuwelijke wedstrijd van te maken. Doe met hén wat zij met joú willen doen.”