Roberto Martínez strooit met lof, maar tempert ook: “Die vijftien minuten na rust: I didn’t like them”

Rode DuivelsEn de bondscoach zag niet alleen dat het goed was. Roberto Martínez, ondanks de ruime zege en het quasi zekere ticket voor Qatar: “Er zijn echt wel nog een aantal zaken die beter moeten.”

9 reacties

 • lodewijk maesen

  2 maanden geleden
  bij tsjechie 2 van hun topspelers er niet bij.lukaku die meters ruimte krijgt.op het wk hoogstens kwartfinale en dan erweer uit
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  We hebben voldoende mogelijkheden in de aanval, op het middenveld wordt het zelfs drummen voor de plaatsjes. Ons sluitstuk is eveneens een topper. Rest dus de verdediging die het zorgenkind is voor de nakende campagne. We hebben nood aan minstens 3 nieuwe jongere voetballers. Delcroix en Bornauw lijken het meest aangewezen op termijn. Dat is de uitdaging voor Martinez na Wit Rusland.
 • Jeroen Vangeel

  2 maanden geleden
  Ron is top. Zo simpel is het. Beste spits ooit en nog niet goed genoeg voor sommige... tot hij ermee stopt. Eens zien waar we dan staan... terug zoals vroeger, niks winnen, of bijna niks. Eerste rondes eruit, als we mee mochten doen... nooit goed genoeg.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Toch minder dan andere superspitsen, Freddy Madou. Want hij maakt meer doelpunten. En nu ook weer en een doelpunt en een schitterende assist.
 • Freddy Madou

  2 maanden geleden
  Wat ik wel weet dat Vanaken zijn passen veel zuiverder zijn dan die van Lukaku, man, man hoeveel kansen verkwanseld die eigenlijk als superspits.