Roberto Martínez neemt afscheid als bondscoach van de Rode Duivels.
Volledig scherm
Roberto Martínez neemt afscheid als bondscoach van de Rode Duivels. © AP

Roberto Martínez stapt op als bondscoach van Rode Duivels: “Ik kan niet verder”

Rode DuivelsRoberto Martínez stapt op als bondscoach van België. Een beslissing die voor het WK voetbal al was genomen, maar na de uitschakeling tegen Kroatië kondigde hij dat zelf in tranen aan op de persconferentie. “Ik ging sowieso stoppen, wat er ook ging gebeuren.”

475 reacties

 • Thomas Delaet

  2 maanden geleden
  Hij beseft dat hij geen vet salaris kan eisen van de voetbalbond met een afgang in de groepsfase. Had hij het wk gewonnen, zou hij eerst nog onderhandelen over een vet contract met de voetbalbond, op dan alsnog België verlaten voor een beter bod van Saoudi Arabië.
 • Peter Thys

  2 maanden geleden
  velen beseffen niet dat ze geen vader moesten hebben maar een coach die voetbal zag en begreep. Teerde een aantal jaren met succes op de visie en de coaching van voorheen. Moest al in 2018 opgestapt zijn want hij had "genoeg aanbiedingen :) Bleef hangen op die 90%, wonnen tegen al de grote ploegen, enkel niet als er echt iets te verdienen viel. Misschien door zijn coaching, alvast door diezelfde coaching zijn we al op weg naar huis.Blind/niets zien zijn en kan niet aan zijn haar gelegen hebben
 • Ferdinand Drees

  2 maanden geleden
  Martinez heeft eruit gehaald wat er inzat. Het probleem zit veel dieper, in de eigen competie wordt meer aandacht gegeven aan jonge niet Belgische spelers dan eigen jeugd, wat hebben Van Aken, CDK, Throsard, Tielemans, Dedoncker gedaan, gewoon veel te weinig, hopelijk worden deze niet meer opgeroepen. Ze waren erbij en dat was het.
 • MARTINA HEREMANS

  2 maanden geleden
  zelf in de hand gewerkt mocht al vroeger opstappen
 • Sven Demol

  2 maanden geleden
  Jammer dat hij stopt. Hij was een vaderfiguur voor velen. Ik denk dat hij door velen gemist zal worden op menselijk vlak, want is en blijft een super lieve man en wil het allerbeste voor zijn spelers. Ik denk dat hij zich meer en meer Belg begon te voelen. Op sportief vlak kan ik mij misschien wel deels aansluiten bij zijn beslissing. Hij blijft een topper. Bedankt Martinez voor 6 prachtige jaren en je hebt ons doen genieten van het voetbal dat de Belgen speelden. Veel succes in de toekomst.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.