Roberto Martínez
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez © BELGA

Roberto Martínez over spanningen in de groep (“ja, die zijn er”), Kroatië en emotionele reacties van z’n spelers: “Ze toonden té veel verantwoordelijkheid”

De vragen waren scherp, de antwoorden een stuk minder - zo gaat dat met onze bondscoach. Roberto Martínez daags na de nederlaag tegen Marokko. “We are hurting together, we lijden samen.”

200 reacties

 • Tom De Ketelaere

  2 maanden geleden
  Ik kan niet meer stoppen met lachen, die uitleg 🤣
 • herbots ivo

  2 maanden geleden
  Gooi die toch buiten
 • Jochen Leijgers

  2 maanden geleden
  Trossard, Doku en Mertens in de basis. Full on assault. Met Lukaku in de spits. Dan kan Kevin eenieder aanspelen en dan volgt een flurry.
 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  Iedereen zegt Openda erin voor Batshuayi maar zo goed is hij ook niet hoor. Kan ook moeilijk een bal bijhouden. Beste optie is Lukaku misschien maar ja die komt juist uit blessure en heeft geen wedstrijdritme. Moeilijke keuze voor Martinez. Hij heeft gewoon slecht geselecteerd. Er waren betere opties als spits.
 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  Gewoon spelers opstellen die spelen bij hun club en fit zijn en niet op de bank zitten. Dan komen we er wel. Hazard, Witsel en Meunier op de bank.
 1. Franse voetbalwebsite past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan
  5

  Franse voetbalweb­si­te past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan

  Onder het mom van ironie en sarcasme maakt de Franse voetbalwebsite SO FOOT.com er een sport van geregeld de tackle vooruit in te zetten. Maar de begeleidende commentaar bij de punten van Dries Mertens (3 op 10) na de match tussen Kroatië en de Rode Duivels gisteravond, was er nog meer dan los over. Na vele kwade reacties besliste de redactie om de tekst aan te passen, al schrijven ze ook dat ze het hier niet bij laten.