VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Roberto Martínez krijgt taart voor 50ste interland: “Of we iets goed te maken hebben? Natuurlijk!” - Lukaku nog onzeker

Rode DuivelsRoberto Martínez staat zondag tegen Engeland voor de 50ste keer als bondscoach van de Rode Duivels langs de zijlijn. VTM-voetbaljournalist Jarno Bertho verraste Martínez met taart, wat de bondscoach zeer op prijs stelde. “Is het chocolade? Je hebt je job goed gedaan. Hartelijk bedankt.”

2 reacties

 • ALAIN CATRY

  7 maanden geleden
  Nu toch het moment om toch een van onze twee landstalen te leren spreken ! De spelers in het buitenland doen dat wel .
 • Tom Der Kinderen

  7 maanden geleden
  De beste bondscoach ooit voor Belgie, het mag gezegd worden. 
 1. IN BEELD. Dit is de spelersbus van de Rode Duivels voor het EK
  Rode Duivels
  3

  IN BEELD. Dit is de spelersbus van de Rode Duivels voor het EK

  Om en bij vijftig kilometer, een rit van 34 minuten volgens Google Maps. Dat traject zullen de Rode Duivels afleggen telkens wanneer ze vertrekken van Tubize naar de luchthaven van Charleroi om te vliegen naar hun EK-bestemming. Ze doen dat met een nagelnieuwe EK-bus. Het is te zeggen, de bus van de Rode Duivels werd ‘gerebrand’ voor het komende Europees kampioenschap. De voetbalbond zette gisteren de eerste foto’s op de RBFA-app. Eén ding is zeker: onze internationals zullen tijdens die 34 minuten niets tekortkomen.
 2. Zowel Lukaku als ploegmaat en Vertonghen als ex-ploegmaat erg goed bevriend met Christian Eriksen
  Rode Duivels
  2

  Zowel Lukaku als ploegmaat en Vertonghen als ex-ploeg­maat erg goed bevriend met Christian Eriksen

  Het nieuws dat Christian Eriksen neergezegen is tijdens Denemarken - Finland, moet ook in het kamp van de Rode Duivels logischerwijs hard zijn binnengekomen. Niet in het minst bij het viertal Lukaku, Vertonghen, Alderweireld en Chadli. Vooral die eerste twee zijn erg close met de Deense middenvelder, spelmaker met gouden voeten en vista. Samen met Eriksen leidde Lukaku Inter dit seizoen naar de scudetto, bij Tottenham had vooral Jan Vertonghen een goeie band met de minzame Deen.