Roberto Martínez kijkt niet naar vormpeil van steunpilaren Alderweireld en Vertonghen: “Toby en Jan zijn mentaal nu net op hun scherpst”

Rode DuivelsOver iets meer dan drie weken beginnen de Rode Duivels in Qatar aan hun WK. Tijd om nog eens poolshoogte te nemen bij bondscoach Roberto Martínez. Hoe kijkt hij naar het huidige vormpeil van de steunpilaren achterin? En raken Eden Hazard en Romelu Lukaku volledig wedstrijdfit tegen 23 november? “De comeback van ‘Rom’ heeft zijn proces met drie weken versneld.”

118 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  3 maanden geleden
  Martinez aub neem de eer aan je zelf, en neem ontslag . Je gaat naar Qatar met een samenraapsel van een verouderde ploeg die haar beste tijd voorbij is . De jonge krachten , die gretig, ambitieus , sterk en klaar staan , die negeer je volkomen . Je verdient het niet om deze verouderde ploeg te leiden , en België te vertegenwoordigen .
 • bob jansens

  3 maanden geleden
  tja wat kan je anders verwachten van Martinez, een buitenlandse huurling? maar ja nu is het te laat om nog een andere trainer te zoeken; het is niet langer een "gouden generatie" nu is het gewoon een "oude generatie"...
 • Kris De vos

  3 maanden geleden
  Gelukkig hebben we Kevin en Thibout nog .Arm belgie anders
 • peter destoop

  3 maanden geleden
  mag het een troost zijn: het wordt een kort WK. Dat we er maar snel vanaf zijn.
 • Andre Ooms

  3 maanden geleden
  Waarom naar een vormpeil kijken. Het is toch maar het WK. Een kompetitie met de beste spelers en ploegen ter wereld. Vorm heb je daar niet nodig. Een chique hotel met alles erop en eraan, de vrienden om je heen en de resultaten volgen vanzelf. Spelers in vorm kan je daar missen als kiespijn, niet nodig, slecht voor de stress want dan moet je wel resultaten halen natuurlijk. De bobo's zullen feesten de rest is bijzaak, who cares ...
 1. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
  PREMIUM

  Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

  Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.