Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roberto Martínez kiest met Amadou Onana en Loïs Openda voor twee nieuwe namen in ruime selectie

Rode DuivelsBondscoach Roberto Martínez heeft in de fonkelnieuwe gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond in Tubeke zijn selectie bekendgemaakt voor de groepsfase van de Nations League, die begin komende maand van start gaat. Loïs Openda (22) en Amadou Onana (20) zijn de opvallende nieuwe namen, Divock Origi (27) en Christian Benteke (31) vallen uit de boot.

24 reacties

 • Kevin Debay

  3 maanden geleden
  In mijn ogen heeft Siebe Van der Heyden toch bewezen zijn plaats te verdienen, minstens in de kern. Alderweireld en Vertonghen hebben meer ervaring, ok, maar ze worden er niet jonger op en worden steeds meer op snelheid gepakt. Verder, zonder te beweren dat de Brugge-spelers het niet verdienen, mocht Verschaeren er toch ook bij geweest zijn in mijn inziens.
 • Christiaan blanckaert

  3 maanden geleden
  Mooie selectie daar had ik ook voor gegaan. Met deze keuze zullen we zeker ver geraken! Proficiat Mr Martinez
 • Ordos Tutrifore

  3 maanden geleden
  Alle Anderlecht school gebuisde beloftes eruit: Bornauw, Doku, Verschaeren, Lokonga . EN 4 Brugge spelers erin: CdK, Vanaken, Mignolet en lener Openda. Martinez zag het licht zowaar.
 • Kurd Vandenbroucke

  3 maanden geleden
  Mooie selectie van Mr Martinez Wat een groep klassespelers Succes met de nations league en later op het jaar het WK in Qatar
 • Henk Juwet

  3 maanden geleden
  Als klein land heeft Martinez het in mijn ogen meer dan behoorlijk gedaan