PN
Volledig scherm
© PN

Roberto Martínez is Guy Thys voorbij: Duivels vijfde keer op rij naar EK of WK (maar Duitsland gaat al 26ste keer)

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben zich voor de vijfde keer op rij geplaatst voor een groot toernooi. Dat is een record, want eerder kon België zich slechts vier keer op rij kwalificeren voor een eindtoernooi. Dat gebeurde onder Guy Thys, die de Rode Duivels in 1980, 1982, 1984 en 1986 telkens naar het EK of het WK wist te loodsen.

14 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Voor mij blijft Guy theys de beste Belgische coach ooit ...👍 Met een minder generatie ( kwa talent voor de rest niets ! )en tegen grote landen gespeeld ...! Martinez komt nog niet aan zijn enkel Zelfs Wilmots was beter
 • Guy Dillen

  2 maanden geleden
  Guy Thys en Roberto Martinez kun je niet vergelijken, zijn verschillende generaties voetballers. Guy Thys deed het met een ploeg die op enkele uitzonderingen na niet in het buitenland speelde. Dan moest hij nog spelers missen die geschorst werden na een omkoopschandaal Standard - Waterschei. Martinez heeft het voordeel dat hij spelers kan selecteren bij topclubs.
 • charlie green

  2 maanden geleden
  2014 en 2016 was onder Marc Wilmots
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Heeft ook de meeste spelers aangebracht bij de ploeg. De meeste spelen dan nog geen minuut en verdwenen dan terug en sommige vind hij terug van onder een steen (origi) en die krijgt dan toch minuten. Voor bewezen diensten in het verleden.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Caes ge moet u wel eerst plaatsen hé jongen om achteraf tevreden te kunnen zijn. Hahaha
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.