Roberto Martínez: “Ik maak me pas zorgen als Eden Hazard niet meer geniet van het voetbal”

Rode DuivelsAmper zeven invalminuutjes speelde Eden Hazard tegen Rayo Vallecano. “Zijn situatie bij Real Madrid is sinds dit weekend – laten we eerlijk wezen – nog wat uitzichtlozer geworden”, zegt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Vanzelfsprekend steunt Roberto Martínez zijn aanvoerder. De interlandperiode moet Hazard mentaal deugd doen én weer aan het voetballen brengen. 

20 reacties

 • Andy Van Daare

  8 maanden geleden
  Mark Marken, niet muggenziften aub, Hazard zt bijna anderhalf jaar op de bank en als hij tot spelen toe kwam had hij amper matchritme ( wat enorm belangrijk is moest u dat nog niet weten... ). Hazard bekritiseren is altijd makkelijk geweest, men is vergeten blijkbaar wat een talent deze man is !
 • Thierry Sieben

  8 maanden geleden
  Niemand ,niemand die een beetje gevoetbalt heeft zal kritiek hebben op Hazard,niemand!
 • Luciano van As

  8 maanden geleden
  Waarom blijft deze Coach toch zo halstarrig aan Eden Hazard hangen ? Het is over and out met deze speler, en roep hem vooral niet meer op, want dan spelen we met 10 ipv met 11 !
 • Sam Bedfort

  8 maanden geleden
  Hoe die man steeds praatjes maakt en tegen zijn eigen voorwaarden selecteert is ongelooflijk.
 • Robert Van Driessche

  8 maanden geleden
  Eenmaal hij weer op niveau is gaat het Spaanse voetbal ook verbeteren lees ik in dit forum. De vraag is wanneer gaat hij nog op niveau spelen is al jaren aan een miskoop voor Real. Maar bij de RD moet hij spelen hoe dan ook.