Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roberto Martínez gaat vanavond op zoek naar de x-factor voor Qatar

Rode DuivelsHij heeft geen interesse in een nieuw systeem. Of een krachtmeting tegen pakweg Duitsland of Spanje. Roberto Martínez hoopt wel dat er de komende dagen een nieuwe Januzaj of Doku opstaat bij de Rode Duivels. Een x-factor die ons in november in Qatar een ronde verder brengt.

3 reacties

 • Patrick Van puymbroeck

  12 maanden geleden
  Wat ik zag is factor 0 vooruit moet er gevoetbald niet naar achter miniolet raakt meer de bal dan de spitsen
 • kenneth van daele

  12 maanden geleden
  Burkina Faso is wel een echte test ja ..
 • Jef Leysen

  12 maanden geleden
  Ook nu ga ik weer niet kijken. EK was het dan ook voor mij. Zit er niet in om ergens kampioen in te worden. Helaas…
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. “Ga de bondscoach zeggen dat hij me in het vervolg zélf mag inlichten”: hoe Youri Tielemans (24) via via vernam dat hij straks kapitein is
  Rode Duivels

  “Ga de bondscoach zeggen dat hij me in het vervolg zélf mag inlichten”: hoe Youri Tielemans (24) via via vernam dat hij straks kapitein is

  Hoe heeft hij de uitschakelingen van de Rode Duivels verteerd op het EK en in de Nations League? Maakt hij zich zorgen over Lukaku en Eden Hazard? Waar ligt zijn toekomst als speler en waarom is hij ondanks zijn 24 lentes nú al bezig met zijn trainerscursus? Allemaal vragen die Youri Tielemans beantwoordt in een uitgebreid gesprek met VTM-analist Gilles De Bilde. En ook over het feit dat hij straks aanvoerder is, had de middenvelder nog een grappige anekdote in huis.
 1. De topkinesist die een Gouden Generatie energie gaf: zullen de Duivels Lieven Maesschalck harder missen dan hij hen?
  PREMIUM

  De topkine­sist die een Gouden Generatie energie gaf: zullen de Duivels Lieven Maesschal­ck harder missen dan hij hen?

  “If you have a problem, if no one else can help…” Voor een aantal Rode Duivels was hij sinds 2010 een beetje zoals The A-Team, het huurlingenleger uit de populaire tv-serie in de jaren 80: hun redder in nood bij kleine en grotere lichamelijke pijntjes. Met Lieven Maesschalck (59) verdwijnt bij de nationale ploeg een vertrouwd gezicht, maar niet zijn geest. Hoe een topkinesist straks Picasso achterna zal blijven gaan: “Belangrijkheid is vergankelijk.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 3. Frank Vercauteren pareert kritiek op selectie Rode Duivels: “Als we alleen doen wat de clubs willen, hebben we een groot probleem”
  3

  Frank Vercaute­ren pareert kritiek op selectie Rode Duivels: “Als we alleen doen wat de clubs willen, hebben we een groot probleem”

  Geen eerste selectie zonder controverse. Maar technisch directeur Frank Vercauteren, intussen een maand in dienst bij de KBVB, verdedigde de keuze voor de 24 Rode Duivels die bondscoach Domenico Tedesco selecteerde: “Ik sta voor 200% achter alle namen.” En voorts: “Wat gebeurd is in Qatar, is gebeurd. Wij moeten nu zorgen voor een nieuwe start en nieuwe schwung.”