Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © Photo News

Roberto Martínez: “Er is niets met Barcelona, maar je weet nooit wat morgen brengt”

Rode DuivelsBondscoach Roberto Martínez geeft deze middag zijn selectie van 23 spelers voor de Final Four in de Nations League van volgende week in Italië. Thomas Vermaelen zal er niet bij zijn, wegens de Japanse corona-maatregelen.

18 reacties

 • Robert De Beukeleer

  2 maanden geleden
  iedere trainer kon met deze generatie resultaten halen prijzen pakken daarentegen is heel wat anders het is gelijk KDB het zegt we zijn maar Belgie en hebben geen 22 topspelers
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Vertrek man liever gisteren dan vandaag !
 • Hendrik De Zutter

  2 maanden geleden
  Die vliegt daar na twee maanden terug buiten. Maar ga aub !!
 • Freddy Madou

  2 maanden geleden
  Moest gisteren al vertrokken zijn.
 • rudy de clerck

  2 maanden geleden
  bol het af man , je kent er echt niks van , je hebt een gouden generatie en niks gewonnen
 1. Beloften kunnen in Schotland EK-ticket pakken, maar bondscoach Mathijssen heeft nog ander doel: “Alles winnen in 2021 zonder veldgoal tegen”
  Rode Duivels
  1

  Beloften kunnen in Schotland EK-ticket pakken, maar bondscoach Mathijssen heeft nog ander doel: “Alles winnen in 2021 zonder veldgoal tegen”

  De Belgische beloften hebben van 2021 een topjaar gemaakt. Na de 2-0-zege tegen Turkije in Leuven ligt de EK-kwalificatie voor het grijpen. Maar daarbovenop houdt bondscoach Jacky Mathijssen zijn jonge Duivels scherp met een andere uitdaging: “Het zou mooi zijn om het voetbaljaar 2021 af te sluiten met het maximum van de punten én zonder één enkele veldgoal te incasseren.”
 2. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.