Renovatie van Koning Boudewijnstadion staat in de steigers, zegt CEO voetbalbond: “Enkel nieuwe regering ontbreekt”

Rode DuivelsDe Rode Duivels zullen tijdens het komende EK 2020, dat in meerdere landen gespeeld wordt, geen enkele thuiswedstrijd spelen. Daarvoor ontbreekt het nieuwe Eurostadion. “Een ongelooflijk gemiste kans”, vindt Peter Bossaert, de CEO van de Belgische voetbalbond. Maar er is hoop, want de renovatie van het Koning Boudewijnstadion (tot de Golden Generation Arena, red.) komt eraan. Het enige dat volgens Bossaert nog ontbreekt, is een nieuwe regering. Over de mogelijke contractverlenging van bondscoach Roberto Martínez zegt Bossaert dan weer dat “beide partijen een zeer goed gevoel” hebben.

29 reacties

 • Marc Vinck

  1 jaar geleden
  Was met Antwerp op de heizel in augustus, dit vehikel renoveren kost hopen geld, beter afbreken tot op de grond.
 • marc germeau

  1 jaar geleden
  Renovatie KB Stadion? Je mag doen wat je wil, achter het doel zit je als toeschouwer op 20 m van het veld en als je dan nog eens de kruin van diezelfde tribuen zit, zit je op ruim 160 m van het overstaande doel! So what zeg je dan, maar je hebt wel dezelfde prijs betaald als laat staan op Wembley of de Stade de France, wat echte voetbalstadions zijn.
 • kelly Bernaert

  1 jaar geleden
  renovatie oke, een nieuw nationaal stadion totaal iet aan de orde en pure geld verkwisting! Dat ze eens werk maken van dossiers nieuwe stadion die onze ploegen willen bouwen EN de duivels er laten in spelen over gans het land! Dan heeft iedereen eens de kans om ze live bezig te zien!!!!! maar ja de Belgische politiekers en de "anti" groepjes zoals vzw groen hé!
 • rik cappelle

  1 jaar geleden
  Heel juist geformuleerd en correct Dominique. In het buitenland rijzen overal de nieuwe stadions als paddenstoelen uit de grond en klapt men zich in de handen. Hier wordt enkel verwezen naar de kostprijs en wie het gaat betalen en naar de verdiensten van de topsporters. Zo ingebakken zit de ouderwetse denkgedachte en jaloezie ingebakken. Ge hoeft hier enkel maar eens de reacties te lezen hoe achterlijk en achterhaalt die zijn.
 • René Van Halen

  1 jaar geleden
  Altijd moet de politiek en dus de belastingplichtigen betalen, maar zelf ontduiken de voetballers massaal de belastingen op hun portretrechten van de nationale ploeg. Misschien kunnen de spelers een potje aanleggen met het ontdoken geld en daarvoor het nationale voetbalstadion laten renoveren.
 1. Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”
  Play

  Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”

 2. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"