Jan Vertonghen was zichtbaar teleurgesteld.
Volledig scherm
Jan Vertonghen was zichtbaar teleurgesteld. © BELGA

REACTIES. Vertonghen streng na pijnlijke nederlaag: “Er gaat veel door m’n hoofd nu, dingen die ik buitenskamers best niet zeg”

Rode DUivelsAlles of niets voor de Rode Duivels binnen een paar dagen tegen Kroatië, na de pijnlijke nederlaag tegen Marokko. In het Belgische kamp viel de frustratie uiteraard af te lezen van de gezichten, ook bij Thibaut Courtois. Jan Vertonghen klonk achteraf cynisch: “Waar het fout liep? Waarschijnlijk vallen we ook slecht aan omdat we te oud zijn, dat zal het nu weer zijn zeker?”

90 reacties

 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Blijven aanmodderen zoals je collegas hàzar,witsel en co.toch beschermd door vriendje martinez die allang buiten moest liggen.
 • CHRISTIAAN GOEMAERE

  2 maanden geleden
  Mijn pronostiek voor donderdag 5-0 voor kroatie
 • danny cauwenberghs

  2 maanden geleden
  het is duidelijk dat de zogezegde gouden generatie over zijn top heen is
 • Eric De Block

  2 maanden geleden
  Martinez zo rap mogelijk buiten , er lopen in de belgische compititie veel betere spelers rond dan die ( bankzitters) da hij geselecteerd heeft , mn mond viel open met zijn eerste vervangingen en nog verder met de andere met uitzondering van Trossaert , die moest al titularis geweest zijn , wat ze nodig hebben is een Belgische trainer die zowel de Belgische als de buitenlandse compititie volgd , beter oude garde op stal zetten en met nieuwe trainer en andere jonge spelers nieuwe ploeg maken
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Ze gaan sowieso naar huis na donderdag maar ze kunnen er nog een leuke match van maken tegen Kroatië maar zet dan eens wat nieuwe frisse namen, Trossard en Doku er in en sowieso Witsel en Batshuayi en Meunier er uit die waren echt niet goed