REACTIES. Roberto Martinez: “Wat we nodig hadden om het WK voor te bereiden - Simon Mignolet: “Er zijn geen excuses voor deze nederlaag”

25 reacties

 • Laurent Vanempten

  2 maanden geleden
  70 jarige Van Gaal zit de gehele avond te kirren van de pret met de blunders van Martinez. Het verschil tss de twee coaches : palmares, getrainde clubs en ervaring. 3 tegen 0 voor Van Gaal.
 • Jeffrey Meykens

  2 maanden geleden
  Het is tijd dat Martinez vertrekt’ veel blablablabla maar geen resultaat tegen ploegen van enig niveau, dat is de realiteit! 2e punt is de verdediging. Wanneer gaat de jeugd hun kans krijgen, het is al lang geweten dat we een zwakke verdediging hebben maar toch blijft de oude garde rustig verder rondhuppelen, tenslotte is de keeper voor een groot deel afhankelijk van zijn verdediging. Courtois lacht stiekem in zijn vuistje.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Martinez kan het weer goed verwoorden...🙄...😂...echt om te lachen zijn uitspraak weeral...! Net wat we nodig hadden...??? Dit zegt toch genoeg over deze " coach "
 • Jan Roegiers

  2 maanden geleden
  Het was duidelijk te zien dat de ploeg geen zekerheden had met Mignolet in het doel. Courtois heeft dit aan Martines laten zien zonder woorden.
 • Kris Mampaey

  2 maanden geleden
  Ik stel voor dat de spelers, die er hun botten aan veegden, hun "vergoeding" terugbetalen aan de supporters of een goed doel. Wanneer 40.000 mensen betalen, vaak met de familie, en je kan je daarvoor niet motiveren, hoor je hier niet thuis.