Photo News
Volledig scherm
© Photo News

REACTIES. “Het is een droevige dag”: Sels zit met gedachten bij Van Damme - Martínez: “Enige verbeterpunt is dat we meer moesten scoren”

Rode DuivelsDe Rode Duivels klopten Burkina Faso met 3-0. Matz Sels hield in zijn tweede cap de nul. “Ik heb vandaag voor Miguel gespeeld”, vertelde de doelman na afloop. Bondscoach Roberto Martínez zag ruimte voor verbetering: “We hadden meer kunnen scoren.”

0 reacties

 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. ONS RAPPORT. “Schilderwerken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes
  PREMIUM
  Rode Duivels
  7

  ONS RAPPORT. “Schilder­wer­ken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes

  De Rode Duivels kunnen dan toch met een positief gevoel op vakantie vertrekken. De Belgen wonnen dankzij een treffer van Michy Batshuayi met het kleinste verschil in Polen. Toch was ‘Batsman’ niet dé grote uitblinker, wat ons betreft. Die eer was weggelegd voor de regisseur op het middenveld. Bekijk hieronder onze punten.