Thibaut Courtois en Cristiano Ronaldo omhelzen elkaar na de match.
Volledig scherm
Thibaut Courtois en Cristiano Ronaldo omhelzen elkaar na de match. © AP

REACTIES. Courtois: “Enkele ‘Hollanders’ hadden kritiek, maar wij stoten door en zij liggen eruit” - Vermaelen: “Heeft veel energie gekost”

Rode DuivelsHet heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de Rode Duivels hebben zich ten koste van Portugal geplaatst voor de kwartfinales. Lees hieronder de reacties van de voornaamste protagonisten.

27 reacties

 • Kevin Hendriks

  1 jaar geleden
  Mag een Nederlands voetbalanalyticus geen kritiek meer uiten omdat het eigen nationale team een wanprestatie levert? Als Nederlanders verwachten we veel van België (lees: kijken we met afgunst) en mag je best kritisch zijn als het spel minder is. Oranje is bijna rood. Maar als meneer Courtois liever Calimero wil zijn, dan prima. Misschien kan hij een clubje beginnen met Kompany. Verder hoop ik dat de Belgen de eer voor de Lage Landen hoog houden.
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Tegen de Italianen wordt het een heel andere, snellere match, ziet er niet goed uit voor Rom die daar vrij goed bekent is. Hopelijk zullen Kevin en Eden 100% in orde zijn, onze oude verdediging zal er staan en Axel die staat er Altijd. Ook T. Menier, zeer sterk bezig, is z’n plaats meer dan waard.
 • nikki groothuis

  1 jaar geleden
  courtois ,nederland heeft wel al een ek gewonnen en belgie niet dus beter zwijgen.
 • mar van de wiele

  1 jaar geleden
  ik hoop dat ze die italianen op hun doos geven, met een beetje geluk moet dit lukken. 50/50 simpel. ik snap dat niet , iedereen denkt dat dit zo simpel is, vanaf nu zijn het alleen maar finale matchen, alles of niets, heb je duidelijk gezien van die potstampers van Portugal.
 • Yari Verbeke

  1 jaar geleden
  Die Hollanders hebben niks te zeggen, nu ze uit het toernooi zijn!!