De verdediging, met Vertonghen, Alderweireld en Dendoncker, hield stand.
Volledig scherm
De verdediging, met Vertonghen, Alderweireld en Dendoncker, hield stand. © Photo News

REACTIES. Alderweireld: “Ze kijken altijd met vergrootglas naar verdediging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehouden”

Rode DuivelsEen deugddoende zege voor de Rode Duivels in Polen én nog eens de nul gehouden. “Hiermee hoef je niet te piekeren op strand, met de cocktail in de hand", zo schreef onze chef voetbal Niels Poissonnier. En hij wordt daarin bijgetreden door onder meer Toby Alderweireld en Leander Dendoncker. Al had die eerste toch ook een boodschap in huis voor de aanvallers.

3 reacties

 • Meert Dominique

  2 maanden geleden
  De katastrofale Belgische verdediging heeft in de 4 matches 6 doelpunten geïncasseerd, de fenomenale Nederlandse achterhoede (Van Dijck, De Ligt, Acké, Timber, enz..) heeft in 4 matches 6 doelpunten geïncasseerd. Zoek het verschil!?! De kenners op de fora hebben gesproken. Zielig.
 • RUDO VAN LEUVEN

  2 maanden geleden
  Zelden voel ik genot als ik ze zie spelen.
 • Jozef ferrari

  2 maanden geleden
  Dat vind ik geen goed uitvlucht van Alderweireld. De Belgen plooiden masaal terug bij Pools balbezit. Ze zaten ook al in het middenveld soms met drie man op de man in balbezit. Ik vond het weer een vrij zwakke prestatie waar ze goed wegkwamen. Maar ze zijn gewonnen en iedereen zit weer in de zevende wereld. Al bij al heeft Toby geen slechte wedstrijd gespeeld. Maar het was ocharme ook maar tegen Polen.