photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Radja: "Ik heb mijn principes, maar ik vrees voor het WK in Rusland"

Radja Nainggolan is in een interview voor het VTM-programma 'Stadion' nog eens teruggekomen op zijn turbulente relatie met bondscoach Roberto Martínez. De verdedigende middenvelder sprak daarin zijn vrees uit rond een niet-selectie voor het komende WK in Rusland. "Ik ga niet eerst met Martínez gaan praten."

 1. Jan Mulder voelde anticlimax van ver aankomen: “Totaal verkeerde tactiek in tweede helft”
  Play
  Rode Duivels
  39

  Jan Mulder voelde anticlimax van ver aankomen: “Totaal verkeerde tactiek in tweede helft”

  Jan Mulder zag de bui hangen. “België stond 2-0 voor aan de rust. Dan kan je wel in de tweede helft op de counter gaan spelen, maar niét door hélemaal in de verdediging te gaan kamperen”, vertelt hij. “Er was geen haar op het hoofd van één Belg dat er nog maar aan dacht om zelf een doelpunt te maken. Fout! Compleet de verkeerde tactiek. Dat Frankrijk verdiend wint is de schuld van België. Je voelde dit aankomen.”
 2. Drie ex-Rode Duivels over de niet-selectie van Radja: "Het zijn toch grote mensen? Zelfs in Game of Thrones praten ze met elkaar"

  Drie ex-Rode Duivels over de niet-selectie van Radja: "Het zijn toch grote mensen? Zelfs in Game of Thrones praten ze met elkaar"

  De discussie rond de niet-selectie van Radja Nainggolan heeft zijn kookpunt bereikt. Na Nainggolans interview in onze krant, zochten wij een panel van drie experts om kort hun licht te laten schijnen op de zaak Nainggolan. Aan het woord zijn Bob Peeters (13 interlands), Leo Van Der Elst (13 interlands) en Vital Borkelmans (ex-assistent-bondscoach, 22 interlands).