Lukaku.
Volledig scherm
Lukaku. © Photonews

“Radeloze spelers” en “grootste teleurstelling van WK”: uitschakeling Rode Duivels haalt overal de headlines

Wereldnieuws. De uitschakeling van de Rode Duivels op het WK voetbal haalt overal de headlines. Met Romelu Lukaku die érg stevig wordt aangepakt in de buitenlandse pers. Het Spaanse AS vond er zelfs de term ‘LVP’ voor uit. La Gazzetta dello Sport spreekt dan weer van een “een wereldflop”, al kijken ze naar het hele team. “België is de grootste teleurstelling van dit WK.”

108 reacties

 • Robert Soeloo

  2 maanden geleden
  Het simpele feit is dat de RD zes internationale topspelers hadden. Eentje doet al jaren niet meer mee, eentje had niet meer mee mogen doen, eentje is al jaren uit vorm, eentje is chronisch geblesseerd, eentje is overworked en de keeper heeft een te grote mond. Maar dat de trainer toch vier hiervan opstelde is simpelweg omdat zij topspelers zijn. Zelfs toen de chronisch geblesseerde ultiem toch maar even mee ging doen had hij al enorme impact. Geen van die jonkies kan tippen aan die zes. Geen.
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Dit is nu het verschil tussen wereldspitsen en luikaku.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  De ploegen in België zullen werk hebben om nieuwe spitsen , middenvelders en vooral verdedigers op te lijden . Liefst minder buitenlanders aantrekken !
 • Danny duyvejonck

  2 maanden geleden
  over duidelijk dat er met Doku en Lukaku een andere ploeg op het veld stond, daarvoor moet je geen voetbal annalist zijn om dat te zien, waren ze er van het begin bij geweest, waren we doorgegaan .
 • Ludo Vermeiren

  2 maanden geleden
  Toch bedankt Rode Duivels om ons 6 jaar te laten genieten van internationaal voetbal, waarbij weons als Belgen achter jullie schaarden. Jullie schreven geschiedenis om ongelofelijk maar waar als nummer 1 in de landenranschikking te blijven gedurende meer dan een jaar. We zijn nu de top voorbij, maar het is mooi geweest.