Links: Bondscoach Roberto Martínez. 
Rechts: Het elftal afwezige Rode Duivels.
Volledig scherm
Links: Bondscoach Roberto Martínez. Rechts: Het elftal afwezige Rode Duivels. © PhotoNews/HLN

Puzzelwerk voor Roberto Martínez: volledig elftal Rode Duivels is niet meegereisd voor partij tegen Wit-Rusland

Rode DuivelsHet belooft een experimenteel elftal te worden dat bondscoach Roberto Martínez morgen de wei instuurt tegen Wit-Rusland. Onze Rode Duivels missen namelijk een heel elftal aan belangrijke pionnen. Jongens als Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Jérémy Doku moesten met blessures verstek laten gaan voor deze interlandbreak, terwijl onder meer ook Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku vroegtijdig mochten terugkeren naar hun respectievelijke clubs.

3 reacties

 • mario schelfthout

  1 maand geleden
  Sommige mensen zullen nooit begrijpen hoe internationaal voetbal in elkaar zit. De meeste van onze internationals spelen in grote competities en een lang en zwaar seizoen. Ook de andere jongens verdienen hun kans want zij moeten nog harder trainen om zich te bewijzen. Goeie en faire zet!
 • Danny Vernimmen

  1 maand geleden
  De zogenaamde vedette geen zin in een verre reis dus mogen de andere eventjes spelen iedereen terug blij nu . Pruts trainner.
 • Marc Suy

  2 maanden geleden
  Gele kaarten in opdracht van Martinez …. Vertonghen …Lukaku … om zeker de volgende matchen er terug bij te kunnen zijn ! Soit … zelfs met een C ploeg moet je dit kunnen klaren !
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Afgewezen door derdeklassers maar in anderhalf jaar uitgegroeid tot Rode Duivel in de Nations League: de rollercoaster van verdediger Arthur Theate
  Rode Duivels
  7

  Afgewezen door derdeklas­sers maar in anderhalf jaar uitge­groeid tot Rode Duivel: de rollercoas­ter van verdediger Arthur Theate

  Nam bondscoach Martinez hem in eerste instantie nog mee als reserve, dan is centrale verdediger Arthur Theate door het uitvallen van Thorgan Hazard plots gepromoveerd tot bankzitter bij de Rode Duivels in de Nations League. Of hoe de stoptrein waar de 21-jarige Luikenaar op zat in anderhalf jaar tijd een rotvaart kreeg. “Arthur is tot alles in staat,” gelooft zijn manager Patrick De Vlamynck.