Romelu Lukaku.
Volledig scherm
Romelu Lukaku. © Photonews

POLL. Geloof jij na stevige deuk nog in achtste finales voor Rode Duivels? Dit zeggen de databureaus

Na de ontluisterende nederlaag tegen Marokko op het WK voetbal moeten de Rode Duivels vol aan de bak tegen Kroatië. Hoe zich dat vertaalt in kansberekening? Volgens de cijfertjes van ‘Stats Perform’ hebben De Bruyne en co. nog 42 procent kans om zich te plaatsen voor de achtste finales.

26 reacties

 • Katrien De Vuyst

  2 maanden geleden
  We gaan stunten!!! We gaan doooooor!!! 💪💪💪
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  België versus Kroatië. 1-5
 • Ann Dupont

  2 maanden geleden
  Volgens mij gaan ze er uit. Jammer maar met zo'n voetbal verdien je geen volgende ronde. De motivatie bij de spelers (behalve bij enkel jongeren) is ver te zoeken. Waar ze 4 jaar geleden als een blok aan mekaar hingen, beginnen ze uit mekaar te vallen. Martinez heeft goed werk geleverd, maar er is nood aan een frisse wind bij de RD. Zowel op vlak van trainer als van spelers...
 • Werner Rummens

  2 maanden geleden
  Neen komt niet goed.Frustratie bij de spelers en de coach die knoeit met spelers en taktiek. Nieuwe coach moet er komen en liefst buitenlander.
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Na 2018 moest er al veel langer gekeken worden naar jong talent ipv de ploeg steeds op te lappen met versleten “wrakken”. De nations League was hiervoor een uitgelezen kans geweest maar tactisch wonder Martinez bleef vastroesten met zijn poulains. Na het wk 2018 was deze baas ganzendonck beter opgestapt maar mr sympatico kon nergens anders zo gemakkelijk geld verdienen dan bij kbvb. En onze bondsvoorzitter wil zijn contract nog verlengen, begrijpe wie kan.processie v echternach gaat rapper.
 1. DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”
  Play
  Rode Duivels
  78

  DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”

  Verschillende Rode Duivels trokken na de vroege WK-exit op vakantie. Kevin De Bruyne trok met z'n gezin naar het ijskoude Lapland, Thibaut Courtois spoelt de Qatarese ontgoocheling dan weer door samen met verloofde Mishel Gerzig op de Seychellen. Eden Hazard vierde zijn internationale pensioen in Madison Square Garden. Ondertussen hebben Axel Witsel, Yannick Carrasco en Romelu Lukaku zich alweer gemeld bij hun clubs.
 2. Opvolging is verzekerd: Courtois ziet zoontje Nicolás (5) eerste toernooi met Real-jeugd meteen winnen
  Play
  VOETBAL
  5

  Opvolging is verzekerd: Courtois ziet zoontje Nicolás (5) eerste toernooi met Re­al-jeugd meteen winnen

  De opvolging is verzekerd. Nicolás Courtois, het vijfjarig zoontje van Thibaut, pakte gisteren zijn eerste prijs als jeugdvoetballer. Nicolás schoot in zijn allereerste toernooi meteen de hoofdvogel af met z’n jeugdploegje bij Real Madrid - onder meer het zoontje van Lucas Vazquez is er zijn ploegmaat. In de finale klopten ze de buren van Atlético met 2-0. Opvallend: Nicolás is een veldspeler bij Real, spelend met rugnummer 9. Voorlopig treedt hij dus niet in de voetsporen van zijn vader, al stond Courtois zelf tot zijn tiende ook op het veld. Bij de jeugd van Genk kwam hij vooral in actie als linksachter.