Simon Mignolet en Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Mignolet en Roberto Martínez. © Photonews en Belga

“Plots moest ik alles zelf doen. Heel ingrijpend”: ervaringsdeskundige Mignolet over het advies van Martínez om deze zomer “de juiste keuze te maken”

Rode DuivelsRoberto Martínez hamert erop dat de Rode Duivels deze zomer de juiste keuze maken. Blijven bij hun club of vertrekken? Simon Mignolet is een ervaringsdeskundige. Hij verliet op 22-jarige leeftijd STVV: “Toen ik naar Sunderland ging, moest ik drie, vier maanden wennen.”

7 reacties

 • peter De ridder

  3 weken geleden
  Een land met iets of wat verstand en trots had martinez al lang bedankt voor geen enkele finale te halen met deze uitzonderlijke groep. wat waren we blij met dat brons dat eigenlijk goud had moeten zijn. Als de hollanders zulke goede groep hadden gehad , dan had niets minder dan goud NORMAAL geweest. Martinez heeft heel vakkundig heel deze lichting om zeep geholpen door zijn gebrek aan voetbalkennis. Ik heb enorm genoten van eden, maar die is kapotgestampt in engeland en kan helaas niet meer mee
 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  De mooi prater: een grote ballon in uitspraken. Een maatkostuum met grote zakken om ze te vullen en Hazard om hem te pleazen.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Zoveel mogelijk speelminuten is allesbehalve interessant lijkt me. Je gaat vooral honderd procent, gretige en frisse spelers nodig hebben om op het WK iets te kunnen betekenen. Zeker geen spelers die snakken naar de ... winterstop.
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Maar zijn lievelingetje Hazard is er toch bij .
 • Jackie Horrie

  1 maand geleden
  Ze gaan nooit een groot tornooi winnen
 1. REACTIES. Trossard na briljant doelpunt: “Was echt wel de bedoeling die bal daar te leggen”
  Play
  Rode Duivels
  3

  REACTIES. Trossard na briljant doelpunt: “Was echt wel de bedoeling die bal daar te leggen”

  Niks dan blije gezichten na de klinkende 6-1-zege van onze Rode Duivels tegen Polen. De kater waarmee Oranje ons afgelopen vrijdag opzadelde meteen stevig doorgespoeld. Na afloop moest Leandro Trossard, die zijn invalbeurt luister bijzette met twee fraaie goals waaronder een krul in de kruising, een en ander verklaren voor de camera’s van VTM Nieuws. En ook bondscoach Roberto Martínez, aanvoerder Eden Hazard en centrale pion Toby Alderweireld zagen dat het goed was.