Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Papierwerk in orde: Rode Duivels oefenen tegen Egypte

Rode DuivelsDe laatste halte richting het WK ligt vast. De Rode Duivels oefenen op 18 november tegen het Egypte van Mo Salah - het papierwerk is eindelijk in orde. Plaats van afspraak: Koeweit-stad, op een uurtje vliegen van Qatar.

8 reacties

 • Kelly Verlinden

  3 maanden geleden
  Ik weet niet of ik moet lachen of huilen.
 • Frank Cube

  3 maanden geleden
  Ga eens wat oefenen tegen Spanje Duitsland Italie en Frankrijk Nederland ,dan zal je iets opsteken en leren .
 • Norbert Deploige

  3 maanden geleden
  Andorra en Lichtenstein of Gibraltar zijn nog vrij .
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Als dat maar goe komt met onze oude garde
 • Maria Nuytkens

  3 maanden geleden
  Martinez hoopt op een overwinning, zodat hij weer de stoeffer kan uithangen !!!
 1. Meer nederlagen, meer tegendoelpunten én minder goals: cijfers tonen aan hoe het gestaag bergaf gaat met de Rode Duivels
  11

  Meer nederlagen, meer tegendoel­pun­ten én minder goals: cijfers tonen aan hoe het gestaag bergaf gaat met de Rode Duivels

  “Élk compartiment is niet langer wat het ooit geweest is.” Onze chef voetbal windt er in zijn analyse geen doekjes om: deze topgeneratie Rode Duivels is over zijn toppunt heen. Dat is niet enkel op het veld in Qatar te zien, maar ook in de cijfers van de laatste jaren. Waar onder het bewind van Roberto Martínez lang schitterende statistieken voorgelegd konden worden, gaat het sinds 2021 gestaag bergaf. Meer nederlagen, gemiddeld minder punten per match, minder goals én meer tegendoelpunten.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.