BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

OVERZICHT. 49 basisspelers gebruikt in 72 interlands, met als conclusie: als het moet gaat Martínez ten onder met zijn ‘untouchables’

Rode DuivelsWie bekend is met zijn werk, weet dat hij graag vasthoudt aan zijn vertrouwde namen. Op dat vlak is Roberto Martínez nooit een revolutionair geweest. Een trainer, die als het moet, ten onder gaat met zijn ‘untouchables’. Alle achtergronden en cijfers bij de selecties van de bondscoach. 

8 reacties

 • Danny De Ruelle

  2 maanden geleden
  @Frank Staelens, de Ketelaere mag dan nog 200% groeien hij zal nooit tot aan de knieën van Eden Hazard geraken.
 • Maartje Nieuwboter

  2 maanden geleden
  Er zijn drie anciens die àltijd tussen de lijnen moeten staan als het mogelijk is : Courtois, De Bruyne en Lukaku. Elk op hun positie zijn ze ongenaakbaar. Buiten die heilige drievuldigheid is er veel ruimte voor én nood aan vernieuwing. Een Dendoncker, een De Ketelaere, een Doku, ... Dàt zijn de mannen die de volgende generatie gestalte zullen moeten geven.
 • Cris Verwilligen

  2 maanden geleden
  Mr Peeters, zonder Lukaku gaat het slecht? Eh, ieder zijn mening. Maar ik denk dat de wedstrijd gisteren uw ongelijk aantoont. En als ik trainer was zette ik altijd een heel snelle verdediger met de enige taak zorgen dat ze hem niet aanspelen en de bal onderscheppen. Moet altijd juist zijn balletje aankrijgen en dan lukt het meestal. Maar bewegen? Tenzij er iets is aan mijn tv lijkt hij altijd vastgeroest op zijn plek. Het enige wat ik zie bewegen dan zijn zijn handen.
 • Frank Staelens

  2 maanden geleden
  Ach, in Engeland was Martinez een prutstrainer. Hij heeft het geluk gehad van een heel goed team te hebben met de rode duivels, mar velen zijn op hun retour, en de jongeren krijgen geen kansen. Bvb Deketelaere, veel te weinig speelminuten in tegenstellin tot hde grootste mislukking EDEN HAZARD. Overroepen speler, slecht karakter, geen schaamtegevoel voor de prestaties die hij brengt tgo zijn enorm salaris. Bij Real lachen ze er niet mee. Op de bank. Zo hoort het. Met hem spelen we met 10 ipv 11.
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Meunier zal zijn basisplaats wel kwijt zijn. Mertens zal ook terug invaller zijn. Verwacht dat dendoncker een vaste plek krijgt in de verdediging! Er is 1 plaats dat de rode duivels nooit meer gaan hebben op hoog niveau en dat is diepe spits! Zonder lukaku gaat het heel slecht! Kan balletje vasthouden aanspeelpunt afleggen
 1. Dan toch nog een redelijke zomer: Batshuayi helpt Rode Duivels aan zuinige zege in Polen
  Play
  Rode Duivels
  38

  Dan toch nog een redelijke zomer: Batshuayi helpt Rode Duivels aan zuinige zege in Polen

  Kunnen we niet tijdens elke interlandperiode eens tegen de Polen spelen? Na de 6-1 in Brussel, 0-1 in Warschau. Eén man in het bijzonder zal het deugd doen: mister Martínez. De kritiek kan weer luwen. Batshuayi deed de thuisfans met een knappe kopbal al snel een toonhoogte lager zingen. Omdat ook Nederland het ultiem haalde van Wales (3-2), blijven we in onze Nations League-poule drie punten achter op Oranje en is de Final Four ver weg.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.