Vinnie Frans - een oude vriend van Lukaku - Peter Trossard en Carmen Carrasco.
Volledig scherm
PREMIUM
Vinnie Frans - een oude vriend van Lukaku - Peter Trossard en Carmen Carrasco. © RV/Photo News/Pieter-Jan Vanstockstraeten

Ouders en vrienden van Rode Duivels over hoe het verder moet: “Romelu kan nog twee WK's mee”

Familie en vrienden van onze Rode Duivels keken met dichtgeknepen billen naar de razendspannende wedstrijd tegen Kroatië. Het verdict is keihard: we liggen er uit in de groepsfase en dat was al geleden van het WK ‘98. We vroegen de papa’s en mama’s hoe zij de match op leven en dood hebben ervaren en vooral: hoe moet het nu verder? “Na zes jaar is het tijd voor nieuwe ideeën.”

10 reacties

 • Kristof Breskens

  2 maanden geleden
  HIj kan nog mee, zoals hij al heel zijn leven mee kan, tegen de kleine goden. Tegen de grote ploegen of als het er echt om gaat, zal hij het nooit kunnen. De kansen die hij donderdag miste had de doorsnee amateurvoetballer met 1 been op de rug nog binnengewerkt. Zijn loopbaan is een aaneenschakeling van ontgoochelingen,hij is 29 en heeft sinds kort 1 troostprijs in zijn prijzenkast een titel in een B competitie.Harde werker, toffe gast, hart op de juiste plaats maar iets te weinig puur talent...
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Nog 2 WK's ...🙄...😏...😳...? 2/3 Van de kern mogen gaan ...! Plaats voor de jeugd vanaf nu en een goeie topcoach liefst een Belg deze keer ...!
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Bij Fc de kampioenen gaat hij nog wel mee kunnen. En met heel veel geluk kan hij daar zelfs topschutter worden.
 • Patrick Haleyt

  2 maanden geleden
  Zullen eens zien wat de jonge goden gaan brengen….. NIKS
 • Rushmore Peetermans

  2 maanden geleden
  Nog 20 WK’s samen met hazard en co , die verslijten niet want ze spelen bijna nooit.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.